Tikai internetā
GARDENA IEGREMDĒJAMAIS SPIEDIENA SŪKNIS 5900/4 INOX
Kods: 4078500047883

GARDENA IEGREMDĒJAMAIS SPIEDIENA SŪKNIS 5900/4 INOX

189,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Iegremdējamais spiediena sūknis GARDENA 5900/4 inox piedāvā efektīvu risinājumu visām jūsu laistīšanas vajadzībām. Lieliski piemērots augstspiediena un gandrīz bez skaņas laistīšanai no akām un tvertnēm.
Vēlaties vienlaicīgi izmantot vairākus smidzinātājus? Iegremdējamais spiediena sūknis ar 5900 l/h ar 3,5 bāru spiedienu ļauj vienlaicīgi izmantot līdz pat trīs lieliem smidzinātājiem. Praktiskā sūkņa diametrs ir 149 mm, tāpēc to var izmantot akām ar diametru 150 mm. Komplektā ietilpst attiecīgie piederumi: 20 m garā stiprinājuma virve un 15 m garā savienojuma aukla nodrošina pietiekami daudz vietas uzstādīšanai.
Lai maksimāli apkalpotu, iegremdējamajam spiediena sūknim 5900/4 inox ir spēcīgs nerūsējošā tērauda korpuss un nerūsējošā tērauda savienotājs. Tas lieliski aizsargā sūkni zem ūdens lietošanas laikā un nodrošina stabilitāti.
Ja uz tvertnes apakšas uzkrājas nogulsnes, sūkni var izmantot kopā ar peldošo sūknēšanas komplektu. Pretējā gadījumā liela tilpuma, viegli tīrāms filtrs nodrošinās, ka sūknis un savienojošās ierīces netiks aizsērētas un sabojātas.
Peldošais slēdzis nodrošina drošu sūkņa aizsardzību, ja tvertne ir tukša: šajā gadījumā tas novērš sausu darbību, kas var sabojāt sūkni. Jūs varat pielāgot ieslēgšanas un izslēgšanas augstumu atbilstoši savām vēlmēm. Šo funkciju var arī apvienot: Pārslēdziet galveno slēdzi, lai manuāli ieslēgtu sūkni. Iebūvēts atpakaļgaitas vārsts nodrošina ātru ūdens pieejamību. Piemēram, smidzināšanas sistēmas var sākt darboties, neradot traucējumus.
Vai jūs meklējat jaudīgu, uzticamu un izturīgu iegremdējamu spiediena sūkni, kas izgatavots no augstas kvalitātes komponentiem? GARDENA ir 40 gadu pieredze sūkņu projektēšanā un ražošanā. Tas atspoguļojas arī mūsu 40 mēnešu garantijā - vienkārši reģistrējiet pirkumu internetā. Specifikācijas:
Jauda
900 W
Maksimāla veiktspēja
5900 l/h
Maksimālais spiediens
3,5 bāri
Maksimālais iegremdēšanas dziļums
12 m
Maksimālā pacelšanas augstuma head
35 m
Maksimālā šķidruma temperatūra
35 °C
Vada garums
15 m
Strāvas vada tips
H07 RNF
Elektrodrošības klase
IP X8

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA IEGREMDĒJAMAIS SPIEDIENA SŪKNIS 5900/4 INOX
+ + +
Komplekta cena
290,97 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri