Tikai internetā
KARCHER NETĪRĀ ŪDENS SŪKNIS SP 16.000 DIRT
Kods: 4054278951683

KARCHER NETĪRĀ ŪDENS SŪKNIS SP 16.000 DIRT

106,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Ātri izsūknējiet un noņemiet netīro ūdeni ar sūkņa jaudu līdz 16 000 l/h: Izturīgais SP 16 000 netīrumu ūdens sūknis ar regulējama augstuma pludiņslēdzi nodrošina lielāku elastību. Tie ir īpaši izstrādāti lielākam ūdens daudzumam: Netīrā ūdens sūknis SP 16 000 Dirt ar maksimālo jaudu 16 000 l/h droši sūknē netīro ūdeni ar daļiņu izmēru līdz 20 mm, piemēram, no dārza dīķiem vai appludinātiem pagrabiem. Ja netīrumu daļiņas ir lielākas, var izmantot papildu priekštīrīšanas filtru, lai novērstu aizsērēšanu. Sūknis ir aprīkots ar bīdāmu blīvgredzenu, kas paredzēts profesionālai iekārtai, kas nodrošina ilgāku sūkņa kalpošanas laiku. Iegremdējamajam sūknim ir pludiņa slēdzis, kas automātiski ieslēdz un izslēdz sūkni. Pateicoties uz sliedes piestiprinātajam pludiņslēdzim, sūkni var izmantot vertikāli pat pie zema ūdens līmeņa. Manuālajā režīmā tas var sūknēt ūdeni pat no 25 mm dziļuma. Un ātrā savienojuma vītne ļauj ātri un vienkārši pievienot 1", 1 1/4" un 1 1/2" caurules. Paredzēts netīram ūdenim Uzticami sūknē ūdeni ar netīrumu daļiņām, kuru izmērs ir līdz 20 mm. Iespēja iestatīt pludiņa slēdzi. Pāriešanai uz pastāvīgu darbu. Ērts pārnēsāšanas rokturis. Ērti uzglabājams un izmantojams kā vada turētājs. Spēcīgs un viegli piestiprināms filtrs. Aizsargā sūkni no pārmērīga daļiņu daudzuma un novērš lāpstiņriteņa bojājumus. SPECIFIKĀCIJAS Tehniskie dati: Maks. motora jauda, W (W) 550. Maks. ūdens plūsma, l/h (l/h) < 16000. Padeves temperatūra (°C) maks. 35. Pacelšanas augstums (m) (m) 8. 0,8. Netīrumu izmērs (mm) maks. 20. Iegremdēšanas dziļums (m) maks. 7. Minimālā ūdens bilance, manuālā (mm) 25. Atlikušais ūdens augstums (mm) 25. Savienojuma vītne G1 1/2. Spiediena puses savienojuma vītne G1/2 iekšējā vītne. Strāvas vads (m) 10. Spriegums (V) 230 - 240. Frekvence (Hz) 50. Svars (bez piederumiem) (kg) 4,9. Svars (ar iepakojumu) (kg) 5,7. Izmēri (G x P x A) (mm) 229 x 238 x 303. Aprīkojums: Ērts pārnēsāšanas rokturis. Caurules savienojuma daļa: G1, 1”, 1 1/4”, 1 1/2”. Ātrais savienotājs vienkāršai caurules pievienošanai. Manuāla/automātiska vadības pārslēgšana: Iespēja iestatīt pludiņa slēdzi. Augstumā regulējams pludiņa slēdzis lielākai elastībai. Automātiskajā režīmā (auto) sūknis automātiski izslēdzas atkarībā no ūdens līmeņa. Manuālajā režīmā sūknis strādā nepārtraukti līdz minimālajam ūdens daudzumam, ko var izsūknēt tiek sasniegts. Keramikas blīvslēgs.

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KARCHER NETĪRĀ ŪDENS SŪKNIS SP 16.000 DIRT
+ + +
Komplekta cena
186,23 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri