Tikai internetā
KARCHER SŪKNIS BP 1 BARREL SET
Kods: 4039784526945

KARCHER SŪKNIS BP 1 BARREL SET

116,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

BP 1 Barrel sūkņa komplekts - inovatīvs mucas/tvertnes sūknis ar ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzi uz sūkņa roktura. Gatavs lietošanai, pateicoties papildu dārza šļūtenes komplektam, kas paredzēts laistīšanai ar lietus ūdeni. BP 1 Barrel sūknis ir lieliska laistīšanas alternatīva lejkannai. Tas padara laistīšanu vēl vienkāršāku un padara neērto laistīšanu ar lejkannu par pagātni. Sūknēšanas sistēma ne tikai nenoslogo muguru, bet arī šis laistīšanas sūknis ir lielisks risinājums jūsu maciņam. Ņemot vērā lietus ūdens izmantošanas iespēju, nav nepieciešams lietot dārgu dzeramo ūdeni. Komplektā ietilpst 15 m 1/2" PrimoFlex® šļūtene, smidzināšanas pistole un universālie šļūtenes savienotāji (ieskaitot vienu „Aqua Stop"). Sūknis ir gatavs darbam, tāpēc laistīšanu var sākt nekavējoties. Novatoriskā stiprinājuma sistēma nodrošina stabilu un nevainojamu, efektīvu dārza laistīšanu, kas atmaksājas. Uz mucas stiprinājuma stiprinājuma ir iebūvēts ieslēgšanas/izslēgšanas slēdzis, kas ļauj sūkni ieslēgt un izslēgt, ietaupot laiku un enerģiju. Pludiņslēdzis peld ūdenī un regulē sūkņa darbību atbilstoši ūdens līmenim tvertnē un neļauj sūknim darboties, kad tvertne ir tukša. Pateicoties elastīgajam šļūtenes stiprinājumam, sūkni var individuāli pielāgot jebkuram tvertnes augstumam. Vienkāršs un ērts. Lielisks lejkannas aizstājējs: izmanto lietus ūdeni, lai aizsargātu muguru un ietaupītu. Elastīga fiksēšanas ierīce. Pateicoties augstajam iebūvētajam turētājam, tas lieliski turas uz mucas. Pludiņa slēdzis. Sūkņa regulēšana atbilstoši ūdens līmenim un aizsardzība pret tukšgaitu. Regulējams šļūtenes garums. Lieliski pielāgojas dažādiem dziļumiem. SPECIFIKĀCIJAS Tehniskie dati Maks. motora jauda, W (W) 400. Maks. ūdens plūsma, l/h (l/h) < 3800. Galviņa (m) 11. Spiediens (bar) maks. 1.1. Iegremdēšanas dziļums (m) maks. 7. Padeves temperatūra (°C) maks. 35. Strāvas vads (m) 10. Spriegums (V) 230. Frekvence (Hz) 50. Svars (bez piederumiem) (kg) 4,6. Svars (ar iepakojumu) (kg) 8,8. Izmēri (G x P x A) (mm) 135 x 170 x 520. Funkcijas. Ērts rokturis pārnēsāšanai. Fiksēšanas iespēja. Caurule, regulējams garums. Piegādāts ar priekšfiltru. Integrēta ieslēgšanas/izslēgšanas poga. Vadības un drošības vārsti. Pārslēdzama līmeņa pārskatāmība: jā. Pludiņa slēdzis. Laistīšanas piederumi.

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri