Eļļa, cukurs, garšvielas – viss nepieciešamais garšīgai maltītei! Izvēlies kvalitatīvas eļļas un garšvielas smalkajām vakariņam un tiešam saldo cukuru garšīgai tējai un ievārījumam. Vai jūs zināt, kādam garšvielām obligāti jābūt jūsu virtuvē, lai ēdieni būtu ne tikai garšīgie, bet arī veselīgie? Kanēlis (viena no veselīgākajām garšvielām, tas pazemina cukura līmeni asinīs par 10-30%, kas ir diezgan daudz. Kanēļa polifenoliem ir spēcīga antioksidanta iedarbība, kanēlis var cīnīties ar iekaisumu organismā un dažām infekcijām, lieliski piemērots augšējo elpceļu infekciju ārstēšanai), kurkuma (spēcīgais antioksidants, samazina iekaisumu organismā un palēnina oksidatīvo stresu, garšvielai piemīt pretmikrobu darbība, mazina depresiju), Salvija (var pazemināt asinsspiedienu, uzlabo smadzeņu darbību, darbojas kā antioksidants jūsu ķermenī, efektīvi pazemina cukura līmeni asinīs), baziliks (stimulē imūnsistēmu, spēj cīnīties ar dažādām baktēriju un sēnīšu izraisītām infekcijām, samazina cukura līmeni asinīs, var glābt jūs no depresijas un trauksmes)
Sastāvdaļas: ķiploki, pētersīļi, raudene, čili pipari. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Ašvaganda ir Austrumu zemju augs, kas kopš seniem laikiem ir īpaši populārs Indijā, kur to dēvē arī par Indijas žeņšeņu. Tas ir krūms ar garām un bumbuļveida saknēm. Tieši saknes arī tiek samaltas pulverī. Šis augs pielāgojas ķermeņa vajadzībām un spēj gan nomierināt, gan sniegt enerģiju. Samazina stresa hormona kortizola izdalīšanos, vienlaikus...
Maisījums paredzēts zarnu darbības uzlabošanai. Lietojiet divas reizes dienā pa 12-15 g. 12g šķiedrvielu maisījuma ielej glāzē ūdens, samaisiet un pēc 3-5 minūtēm izdzeriet. Ieteicams lietot 30 dienas. Sastāvs: Gaišo ceļteku sēklas, gaišo ceļteku sēklu miziņas.
Sastāvdaļas: saldā sarkanā paprika, sīpoli, rozmarīns, ķiploki, timiāns, raudene, baziliks, kajēnas pipari (6%), pētersīļi, melnie pipari un tomāti. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: saldā sarkanā paprika, ķiploki, kurkuma, grieķu sierāboliņš (Fenugreks), koriandrs, čili pipari, kumīns. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Gaišās ceļtekas sēklu miziņas - pārtikas šķiedrvielas, kas bieži tiek sauktas par organisma slotu. Palīdz izvadīt šlakvielas un toksīnus. Ieteicamas tiem, kam ir problēmas ar zarnām, holesterīnu, vai vienkārši vēlas profilaktiski attīrīt organismu. Gaišā ceļteka (Psyllium Husk) ir visvairāk izplatīta Indijas ziemeļrietumos. Uz viena auga var izaugt līdz...
Sastāvdaļas: ķiploki, sarkanie saldie pipari, sīpoli, sinepes, baziliks, melnie pipari. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas : ķiploku, sīpolu, mārrutku, kurkuma, salvijas, rozmarīna, pētersīļu, melnais pipars. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: baziliks, čili pipari, rozmarīns, timiāns, krustnagliņas. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli, ķiploki, sinepes, sarkanie saldie pipari, kurkuma, ķimenes, dilles, asā paprika, ingvers. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: kirbju sēklu milti, chia sēklas, linsēklas , amarants popkorns, , tomāti, spināti, obītas kaņepju sēklas. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli, baziliks, pētersīļi, grieķu sierāboliņš (Fenugreks) lapas, melnie pipari, smaržīgie pipari. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: burkāni, sīpoli, ķiploki, melnie pipari, pastinaki, pētersīļi, dzeltenumi, baravikas. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: tomāti, pētersīļi, sīpoli, ķiploki, sarkanie saldie pipari, baziliks, raudene, kurkuma. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: tomāti, ķiploki, pētersīļi, baziliks. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: saldā krējuma pulveris, sīpoli, baravikas, pētersīļi, lupstājs, dilles, kurkuma. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: ķiploki, tomāti, pētersīļi, rozmarīns, koriandra lapas - kinza, dilles. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli, ķiploki, burkāni, pētersīļi, melnie pipari, saldā sarkanā paprika, kurkuma. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: tomāti, ķiploki, olīvas, melnie pipari, dilles. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: ķiploki, pētersīļi. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas kūpināti čili pipari, ķiploki, koriandrs, ķimenes. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: burkāni, sarkanie saldie pipari, ķiploki, sīpoli, tomāti, ķimenes, melnie pipari, kūpināta saldā paprika, lauru lapas. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli, sarkanie paprikas, sierāboliņš, ķiploki, sinepes, čili, kumīns, kurkuma, dilles, ķimenes, ingvers. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: Ceilonas kanēlis, ingvers, kardamons, muskatrieksts, Irish cream kafija, krustnagliņas. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpols, koriandrs, sarkanā paprika, sumac (etiķkoka ogas), koriandrs lapas -kinza, smaržīgie pipari, čili pipari. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvs: čili pipari, ķiploki, saldā sarkanā paprika, koriandrs, sinepes, sierāboliņš, ķimenes. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvs: ķiploki, tomāti, baziliks, raudene. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: dilles, sīpoli, ķiploki, pētersīļi, laksis, mārrutki.
Sastāvdaļas: tomāti, grauzdētas sezama sēklas, baziliks, raudene, spināti. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: ķiploki, saldā sarkanā paprika, pastinaki, rozmarīns, ķimenes, salvija, čili pipari, krustnagliņas, kardamons. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: saldā sarkanā paprika, koriandrs, kumīns, kurkuma, sīpoli, čili pipari, timiāns, lauru lapas. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: tomāti, sarkanā paprika, ķiploki, pētersīļi, baziliks, čili pipari. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: saldā krējuma pulveris, sīpoli, pētersīļi, ķiploki raudene, kurkuma. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli, pastinaki, melnie pipari, tomāti, dilles. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Koncentrēts superēdiena maisījums uz augu bāzes. Atlasīti un vienā maisījumā apvienoti augi, augļi un garšaugi, kas, kā zināms, satur visvairāk dzelzs un C vitamīna. Viena porcija satur 40%-50% (5,5mg - 6,8mg) no ieteicamā dienas dzelzs daudzuma pieaugušiem. Šis maisījums ir arī bagāts ar dabisko C vitamīnu. C vitamīns ir nepieciešams labākai dzelzs...
Izcelsmes valsts: Indija. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: kurkuma, koriandrs, saldā sarkanā paprika, čili pipari, ingvers. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: pētersīļi, koriandrs lapas-kinza, baziliks, raudene, majorāns, diļļu sēklas, piparmētra, karstie pipari (čili), grieķu sierāboliņš (Fenugreks) lapas. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sezama sēklas, saldā sarkanā paprika, ķiploki, sīpoli, čili pipari. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: ķiploki, saldā sarkanā paprika, zaļā paprika. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Ksilīts pēc salduma ir līdzīgs cukuram un nepiešķir ēdienam specifisku garšu. Tam ir īpaši zems glikēmiskais indekss (Gl 8) Piemērots vegāniem, kuri ievēro diētu un ir piemērots kā aizvietotājs diabēta slimniekiem (konsultējieties ar ārstu). KSILĪTS IR LABAIS CUKURS, KAS VAR UZLABOT MUTES VESELĪBAS STĀVOKLI UN NOVĒRST KARIESA VEIDOŠANOS. Izcelsmes valsts...
Izcelsmes valsts: Spānija. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Izcelsmes valsts: Indija. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli, burkāni, sarkanie saldie pipari, ķiploki, puravi, pētersīļi, čili pipari, baziliks, rozmarīns, timiāns, raudene. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Izcelsmes valsts: Šrilanka. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: mango pulveris, kurkuma, ingvers, koriandru, sierāboliņš, saldā sarkanā paprika, ķimenes, kajēnas pipari. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Dabīgs produkts. Mārdadži tiek augstu novērtēti dēļ to sēklās esošajām ēteriskajām eļļām, sveķiem un uzturvielām, piemēram, tiramīna un histamīna, bet jo īpaši dēļ silimarīna. Farmācijā mārdadža sēklu ekstraktu izmanto, lai izgatavotu uztura bagātinātājus aknu darbības uzlabošanai.
Sastāvdaļas: melnie pipari, drupināti. Izcelsmes valsts Vjetnama. Melnie pipari – tā ir vispopulārākā un visizplatītākā garšviela pasaulē, ko dēvē par “garšvielu karali”. Melnie pipari izceļ jebkura ēdiena, pat saldo ēdienu, garšu. Lietošana: piparots bifšteks un zivs, mērces, ēdieni no dārzeņiem, cepta gaļa, grilēta gaļa, maltā gaļa, akniņas, nieres,...