Kods: 0000047013391

ĪSTS AUGU ŠĶIEDRU MAISĪJUMS AUGU DZELZS 200 G

16,90 € 13,52 €/ GAB
67,60 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Koncentrēts superēdiena maisījums uz augu bāzes. Atlasīti un vienā maisījumā apvienoti augi, augļi un garšaugi, kas, kā zināms, satur visvairāk dzelzs un C vitamīna. Viena porcija satur 40%-50% (5,5mg - 6,8mg) no ieteicamā dienas dzelzs daudzuma pieaugušiem. Šis maisījums ir arī bagāts ar dabisko C vitamīnu. C vitamīns ir nepieciešams labākai dzelzs uzsūkšanai. Bagāts ar šķiedrvielām un olbaltumvielām. Diētiskās šķiedras ir labvēlīgas arī zarnu darbībai. Sastāvā esošā Hlorella – ir vienšūnas zaļa mikroaļģe, kas aug saldūdenī un satur lielāko hlorofila daudzumu no visiem zināmajiem augiem. Rezultātā hlorella ir bagāta ar šķiedrvielām, dzelzi un B12 vitamīnu. Kaltēta Moringa koka lapu pulveris ir bagāts ar šķiedrvielām, olbaltumvielām, vitamīniem A, K, E, kalciju, dzelzi un magniju. Kale kāpostu lapas ir bagātas ar šķiedrvielām un vitamīniem. Acerola ķirši satur augstu C vitamīna līmeni. 100 g acerola C vitamīna saturs ir līdz 1700 mg. Ieteicamā C vitamīna dienas norma pieaugušajam ir 80 mg, tātad pietiktu ar 5-6 g acerolas dienā. Lietošana: lietot 6-8 g maisījuma (divas vai trīs tējkarotes) dienā, sajaucot ar 200–250 ml ūdens vai cita iecienīta dzēriena. Piemērots pievienošanai salātiem vai, lai apkaisītu iecienītākos ēdienus. Dzelzs uzsūkšanos kavē dzīvnieku izcelsmes piena produkti, kofeīns (kafija un melnā un zaļā tēja un citi kofeīnu saturoši produkti). Pēc kokteiļa "Augu dzelzs" lietošanas paņemiet vairāku stundu pārtraukumu pirms tējas un kafijas dzeršanas vai izvēlieties zāļu tējas. Sastāvdaļas: hlorella, moringa lapas, kalē kāposti, acerolas ķirsis, c vitamīns https://www.youtube.com/watch?v=4CD5RwHd0c4 Daudzums: 200 g. Ražots: Lietuvā. Kategorija: šķiedrvielas, superēdiens"

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri