Vainagi

Ziemassvētku vainagi ir skaists un simbolisks Ziemassvētku rotājums, ko bieži izmanto durvju, sienu vai galda dekorēšanai. Ziemassvētku vainagi tiek veidoti, atzīmējot adventes laiku. Žaliastotele.lt piedāvā vainagus, kas pīti no svaigiem, ar mežu smaržojošiem baltegļu zariem. Šos vainagus var papildus dekorēt. Iesakām izmantot smalkas LED lampiņas, lentītes, dabas materiālus, piemēram, čiekurus, zīles, kaltētus augļus, kanēļa standziņas vai riekstus. Ziemassvētku vainagi ir siltuma un svētku noskaņas simbols. Tie var būt klasiski, moderni vai minimālistiski – viss atkarīgs no jūsu stila un noskaņojuma.

Lasīt vairāk
Rādīt lapā
Kārtot pēc
  •  
    ĪSTAS BALTEGLES VAINAGS Ø22
    Kods: 0000001880021

    Adventes salmu vainaga pamatnei pielīmēti svaigi, īsti egļu zari. 22 cm diametrā. Šo vainagu var uzglabāt gan telpās, gan ārpus tām, kā arī pievienot tam papildu dekorus. Lai šis vainags veicina jūsu svētku noskaņas radīšanu!

      IZPĀRDOTS
    •  
      ĪSTAS BALTEGLES VAINAGS Ø30
      Kods: 0000001880038

      Adventes salmu vainaga pamatnei pielīmēti svaigi, īsti egļu zari. 30 cm diametrā. Šo vainagu var uzglabāt gan telpās, gan ārpus tām, kā arī pievienot tam papildu dekorus. Lai šis vainags veicina jūsu svētku noskaņas radīšanu!

        IZPĀRDOTS
      •  
        ĪSTAS BALTEGLES VAINAGS Ø40
        Kods: 0000001880045

        Adventes salmu vainaga pamatnei pielīmēti svaigi, īsti egļu zari. 40 cm diametrā. Šo vainagu var uzglabāt gan telpās, gan ārpus tām, kā arī pievienot tam papildu dekorus. Lai šis vainags veicina jūsu svētku noskaņas radīšanu!

          IZPĀRDOTS