SAKĀRTOT PĒC FILTRA:

Cena
0 1
Audzēšanas vieta
more... less
Preču zīme
more... less
Šķirnes agrīnums
more... less

Rabarberi

Rabarberi ir ikgadējs augs, kas tiek plaši pielietots dažādu desertu un ievārijumu pagatavošanā. Tikai rabarbera stublāji ir lietojami uzturā. Rabarberu lapas ir indīgas, tādēļ esiet uzmanīgi, lai tās nenokļūst ēdienā. Tos ir viegli stādīt un tie neprasa daudz dārznieka pūļu un uzmanības augšanas periodā. Pirms rabarberu stādīšanas, attīriet izvēlēto vietu no no nezālēm. Ir ieteicams uzrakt rabarberiem paredzēto augsni, lai atbrīvotos no ikgadējo nezāļu saknēm. Lai arī rabarberi augs gandrīz jebkādos apstākļos, brangākai ražai ir ieteicams izvēlēties labi irdinātu un bagātu augsni. Rabarberi ir jāstādā ļoti agri pavasarī, tiklīdz zeme ir atsalusi un apstrādājama. Lai augsne būtu bagātīgāka, iejauciet tajā kompostu, ieturētu dabīgo mēslojumu vai citus organiskos bagātinātājus. Pirmajā rabarberu audzēšanas gadā nelietojiet mākslīgos mēslošanas produktus, jo tiešs kontakts ar nitrātiem var nonāvēt rabarberu stādus. VeikalsDarzam.lv piedāvā plašu klāstu ar rabarberu un citu dārzēņu sēklām par izdevīgākajām cenām. Pie mums jūs atradīsiet visu nepieciešamo, lai raža jūsu dārzā būtu tik bagātīga, kā vēl nekad iepriekš.

Lasīt vairāk
Rādīt lapā
Kārtot pēc
  • DĀRZA RABARBERI VICTORIA
    -25%
    0,95 € 0,71 € / GAB
    DĀRZA RABARBERI VICTORIA
    Kods: 4770168134010

    Daudzgadīgs, agrīns dārzenis. Lapu kāti gari, nedaudz kantaini, sarkani vai sārti. Tajos daudz C un P vitamīna, minerālvielu, organisko skābju. No kātiem vāra kompotu, marmelādi, ievārījumu, spiež sulu. Labi aug trūdvielām bagātā, mitrā, bet ne slapjā augsnē. Vienā vietā var augt 10 un vairāk gadus.

    • Preču zīme: ŽALIA STOTELĖ
    • Svars: 1 g
  • RABARBERI VICTORIA
    -25%
    0,89 € 0,67 € / GAB
    RABARBERI VICTORIA
    Kods: 4750128220236

    Sēj agri pavasarī siltumnīcā, dēstu kastītē vai atklātā laukā dobē. Augustā raksturīgos un spēcīgākos dēstus atlasa un izstāda dobē 1 m attālumā. Rabarberu kāti satur organiskās skābes, minerālvielas, vitamīnus, flavonoīdus, šķiedrvielas, pektīnvielas un citas bioloģiski aktīvas vielas.

    • Preču zīme: KURZEMES
    • Svars: 0.5 g