SAKĀRTOT PĒC FILTRA:

Cena
0 1
Preču zīme
more... less

Sparģeļi

Sparģeļi - populāri daudzgadīgi dārzeņi. Kulinārijā sparģeļu dzinumi tiek novērtēti to maigās garšas un plašā pielietojuma dēļ, un tas ir arī viens no agrākajiem dārzeņiem, kurus stāda aprīlī–jūnijā. Dzinumi tiek nogriezti 15-22 cm augstumā, pirms to augšdaļa ir atvērusies. Siltākās dienās ražu var novākt ik pēc dažām dienām. Šis daudzgadīgais dārzenis var augt vienā vietā 20 gadus vai ilgāk. Sparģeļi, nav tikai augsti ražīgi dārzeņi, bet arī dekoratīvs augs, ko var audzēt puķu dārzos un pušķiem. Labi ziemo temperatūrā līdz -30 °C. Pēc ārstniecības sparģeļu sējas no sēklām tos var novākt pēc 3 gadiem, kad dzinumi ir izauguši līdz 1–1,5 cm diametram.
Veikalsdarzam.lv interneta veikalā atradīsi kvalitatīvas sparģeļu sēklas, tāpēc laiks gatavoties jaunajai sējas sezonai!

Lasīt vairāk
Rādīt lapā
Kārtot pēc
  • SPARĢEĻI MARY WASHINGTON
    -25%
    1,25 € 0,94 € / GAB
    SPARĢEĻI MARY WASHINGTON
    Kods: 4770168920385

    Daudzgadīgs, ražīgs, dekoratīvs augs, kuram nav nepieciešami īpaši augšanas apstākļi. Dzinumi maigas garšas, gaiši zaļi. Vienā vietā var augt 20 un vairāk gadus. Izcili ziemo pat -30 °C temperatūrā. Augs izaug aptuveni 1,2 m augsts. Ja sparģeļus sēj no sēklām, ražu var novākt pēc 3 gadiem, kad dzinumi izaug 1–1,5 cm diametrā.

    • Preču zīme: ŽALIA STOTELĖ
    • Svars: 1 g