SAKĀRTOT PĒC FILTRA:

Cena
0 2
Preču zīme
more... less
Iepakojums
more... less

Mitrās salvetes

Viena no nepieciešamāka lietam jebkura somā. Jau daudzie cilvēki nevar iedomāties dzīvi bez mitram salvetēm, un tas nav modes tendence, tas ir neticami ērti. Mitrās salvetes pirmo reizi parādījās 70. gados. pagājušajā gadsimtā ārzemēs. Atšķirībā no mūsdienu salvetēm tās bija ļoti sliktas kvalitātes. Tomēr pati ideja tik ļoti patika ražotājiem, ka viņi iegaumēja šo "burvju nūjiņu" sastāvu un uzlaboja. Laikam nav palikušas cilvēku dzīves sfēras, kur neizmanto mitras salvetes. Mitrās salvetes var aizstāvēt veselu kopšanas līdzekļu arsenālu, jo papildus kosmētikas noņemšanai ražotājs sola tonizēt un mitrināt ādu. Pēc sporta treniņa un pārgājienā ar salvetēm var noslaucīt ne tikai pieri, bet arī mobilā tālruņa, datora, ķermeņa ekrānu. Ar mitro salveti var notīrīt plauktus, galdu, logus un spoguļus. Neviena māmiņa nevar iedomāties pastaigu ar bērnu bez mitram salvetēm, tas ir saprotami - jebkurā brīdī var nomazgāt bērniņam seju un ātri notīrīt traipu no drēbēm. Sortimentā ir arī antibakteriālas salvetes - glābējs mūsdienu pasaules ikdienā.

Lasīt vairāk
Rādīt lapā
Kārtot pēc
  • GĒLS ROKĀM 50ML
    -50%
    2,29 € 1,15 € / GAB
    GĒLS ROKĀM 50ML
    Kods: 679602580656

    Roku gēls aktīvi attīra ādu to nepadarot sausu. Aktuāls līdzeklis, kuru vērts lietot, ja tuvumā nav ūdens un ziepju. Lietošana: uzklājiet nelielu daudzumu želejas uz roku ādas, iemasējiet un ļaujiet nožūt. 

    • Iepakojums: 0,05 l
    • Preču zīme: Ecopure
  • DEEP FRESH MITRS TUALETES PAPĪRS 42 GAB
    -30%
    1,89 € 1,32 € / GAB
    DEEP FRESH MITRS TUALETES PAPĪRS 42 GAB
    Kods: 8681554617849

    Izgatavots, izmantojot alvejas ekstraktu. Nesatur alkoholu. PH līdzsvars ir saderīgs ar ādu. Mīkstas tekstūras mitrais tualetes papīrs ir piemērots higiēniskai lietošanai.Lietošana: Lietot pēc vajadzībām. Pārliecinieties, vai iepakojums ir aizvērts. Organiski noārdās ūdenī. Neizmetiet tualetē vairāk par 2 salvetēm. Sargājiet no tiešajiem saules stariem.

    • Preču zīme: DEEP FRESH
  • 0,89 € / GAB
    SEPTONA ANTIBAKTERIĀLĀS MITRĀS SALVETES 15GAB ĀBOLU ASDS15
    Kods: 5201410612004

    Antibakteriālas mitrās salvetes Septona Green Apple 15gb Personīgās higiēnas dezinfekcijas līdzeklis (1 produkta veids). Roku higiēniskai dezinfekcijai mājas apstākļos. Iepakojumā ir 15 salvetes. Lietošanai gatavās salvetes ir paredzētas higiēniskai roku dezinfekcijai mājās (ceļojumā, pēc tualetes lietošanas, pirms ēšanas u.c.). Lietošanas metodes:...

    • Preču zīme: SEPTONA
  • 0,89 € / GAB
    SEPTONA ANTIBAKTERIĀLĀS MITRĀS SALVETES 15GAB APELSĪNU...
    Kods: 5201410622225

    Antibakteriālas mitrās salvetes Septona Orange Blossom 15gb Personīgās higiēnas dezinfekcijas līdzeklis (1 produkta veids). Roku higiēniskai dezinfekcijai mājas apstākļos. Iepakojumā ir 15 salvetes. Lietošanai gatavās salvetes ir paredzētas higiēniskai roku dezinfekcijai mājās (ceļojumā, pēc tualetes lietošanas, pirms ēšanas u.c.). Lietošanas metodes:...

    • Preču zīme: SEPTONA