SAKĀRTOT PĒC FILTRA:

Cena
3 14
Preču zīme
more... less

Audzēšanas komplekti

Audzēšanas komplekts puķu podā ļauj baudīt svaigus augus visa gada garumā uz Jūsu mājas palodzes. Lai piešķirtu virtuves dārzam pavisam jaunu nozīmi, audzēšanas komplekts puķu podā ir lieliska izvēle. Šīs ir lielisks veids, kā sākt audzēt svaigu baziliku, tomātus, piparmētras, ķiploku lociņus, raudeni, timiānu vai čili piparus mājās. Komplektā atradīsiet visu nepieciešamo, lai sāktu audzēt dažādus dārzā un virtuvē iecienītus augus, un darīt to gaumīgi, ilgtspējīgi un bez rūpēm. Katrs komplekts ir iepriekš sagatavots ar visām nepieciešamajām sastāvdaļām, ieskaitot sēklas, kokosriekstu mizas tabletes un pārstrādātas plastmasas trauciņi. Pateicoties tam, varat sākt audzēt savus iecienītākos augus jau pēc dažām minūtēm, bez jebkādām īpašām dārzkopības prasmēm. Tas īpaši ir ērti cilvēkiem, kuri sākuši nodarboties ar dārzkopību un nav iespēju veidot piemājas dārzu. Audzēšanas komplekts patiks arī bērniem, kas atklās aigu audzēšanas prieku, krāsas un smaržas kopā ar Veikals dārzam. Audzēšanas komplekti ir ne tikai ērts un efektīvs veids, kā sākt audzēt dārzeņus vai garšaugus, tas ir arī lielisks veids, kā bagātināt savu virtuvi ar dažādām garšām. Tas ir īsts atradums gan ēdienu gatavotājiem, gan topošajiem dārza entuziastiem.  Sāciet savu audzēšanas piedzīvojumu jau šodien.

Lasīt vairāk
Rādīt lapā
Kārtot pēc
  • AUGŠANAS KOMPLEKTS TOMĀTI TINY TIM KRĒMS
    -25%
    4,99 € 3,74 € / GAB
    AUGŠANAS KOMPLEKTS TOMĀTI TINY TIM KRĒMS
    Kods: 4770168923607

    Audzēšanas komplekts podiņā dos iespēju priecāties par svaigiem tomātiem. Tomāti ʻTiny Timʼ – kompakti, zema auguma augi, kurus podos var audzēt jebkurā gadalaikā. Ienākas daudz izcilas garšas nelielu tomātiņu. Komplektu veido: atkārtoti pārstrādātas plastmasas podiņš, 2 kokosriekstu šķiedras tabletes un sēklu paciņa.

    • Preču zīme: AGRONOM
  • 6,99 € / GAB
    MINI AUGŠANAS KOMPL NELLY JELLY DĀRZALENDAS
    Kods: 477016892248

    Vai vēlaties kļūt par īstiem dārzkopjiem un paspēlēties pašu izaudzētā “Dārzalendā”? Tad kopā ar ģimeni dodieties brīnumainajā augu pasaulē! Tas ir rotaļu pilns process, turklāt veids, kā veicināt radošumu, atbildīgumu un bagātināt zināšanas par to, kā aug augi. Atverot “Dārzalendas” kastīti, vispirms meklējiet maģiskās sēklas dažādu formu lentēs!...

    • Preču zīme: SODOLENDAS X NELLY JELLY
  • 13,99 € / GAB
    MEGA AUGŠANAS KOMPL NELLY JELLY DĀRZALENDAS
    Kods: 477016892249

    Vai vēlaties kļūt par īstiem dārzkopjiem un paspēlēties pašu izaudzētā “Dārzalendā”? Tad kopā ar ģimeni dodieties brīnumainajā augu pasaulē! Tas ir rotaļīgs process un garantēti labs rezultāts, kvalitatīvi kopā pavadīts laiks un komandas darbs. Turklāt tas ir veids, kā veicināt radošumu, atbildīgumu un bagātināt zināšanas par to, kā aug augi. Atvēruši...

    • Preču zīme: SODOLENDAS X NELLY JELLY
  • AUGŠANAS KOMPLEKTS BAZILIKS ITALIANO CLASSICO KRĒMS
    -25%
    4,99 € 3,74 € / GAB
    AUGŠANAS KOMPLEKTS BAZILIKS ITALIANO CLASSICO KRĒMS
    Kods: 4770168923546

    Audzēšanas komplekts podiņā dos iespēju par svaigu baziliku priecāties visu gadu. Smaržīgajam bazilikam ʻItaliano Classicoʼ ir lielas, aromātiskas lapas, tas izaug līdz 30–40 cm augsts. Pārtikā izmanto svaigas un kaltētas lapas vai lapu un ziedu maisījumu. Komplektu veido: atkārtoti pārstrādātas plastmasas podiņš, 2 kokosriekstu šķiedras tabletes un sēklu...

    • Preču zīme: AGRONOM
  • AUGŠANAS KOMPLEKTS PAPRIKA DE CAYENNE KRĒMS
    -25%
    4,99 € 3,74 € / GAB
    AUGŠANAS KOMPLEKTS PAPRIKA DE CAYENNE KRĒMS
    Kods: 4770168923638

    Audzēšanas komplekts podiņā dos iespēju priecāties par aso papriku. Šķirnes ʻDe Cayenneʼ asās paprikas ir ļoti kompaktas un dekoratīvas. Augļi sarkani, ar asu garšu. Lieto kā garšvielas. Piemēroti konservēšanai un kaltēšanai. Komplektu veido: atkārtoti pārstrādātas plastmasas podiņš, 2 kokosriekstu šķiedras tabletes un sēklu paciņa.

    • Preču zīme: AGRONOM
  • AUGŠANAS KOMPLEKTS RAUDENE KRĒMS
    -25%
    4,99 € 3,74 € / GAB
    AUGŠANAS KOMPLEKTS RAUDENE KRĒMS
    Kods: 4770168923720

    Audzēšanas komplekts podiņā dos iespēju par svaigu raudeni priecāties visu gadu. Tas ir garšaugs, dekoratīvs augs, medusaugs. Svaigas un kaltētas lapas pievieno gaļas, olu, zivju ēdieniem, salātiem un zupām. Komplektu veido: atkārtoti pārstrādātas plastmasas podiņš, 2 kokosriekstu šķiedras tabletes un sēklu paciņa.

    • Preču zīme: AGRONOM
  • AUGŠANAS KOMPLEKTS PIPARMĒTRA KRĒMS
    -25%
    4,99 € 3,74 € / GAB
    AUGŠANAS KOMPLEKTS PIPARMĒTRA KRĒMS
    Kods: 4770168923751

    Audzēšanas komplekts podiņā dos iespēju par svaigām piparmētrām priecāties visu gadu. Piparmētra ir populārs garšaugs, kas pārsteidz ar brīnišķīgu aromātu un lielisku garšu. Izcili papildina dažādus ēdienus, sākot no tējām, līdz pat desertiem. Komplektu veido: atkārtoti pārstrādātas plastmasas podiņš, 2 kokosriekstu šķiedras tabletes un sēklu paciņa.

    • Preču zīme: AGRONOM