Kods: 4770168922495

MEGA AUGŠANAS KOMPL NELLY JELLY DĀRZALENDAS

13,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Vai vēlaties kļūt par īstiem dārzkopjiem un paspēlēties pašu izaudzētā “Dārzalendā”? Tad kopā ar ģimeni dodieties brīnumainajā augu pasaulē! Tas ir rotaļīgs process un garantēti labs rezultāts, kvalitatīvi kopā pavadīts laiks un komandas darbs. Turklāt tas ir veids, kā veicināt radošumu, atbildīgumu un bagātināt zināšanas par to, kā aug augi. Atvēruši “Dārzalendas” kasti, vispirms meklējiet maģiskās sēklas! Kad esat iesējuši tās mini dārza siltumnīcā, vērojiet, kā augi izlaužas no zemes un tiecas augšup uz sauli. Tas ir patiešām brīnumaini! Bet tad, kad tie sāks zaļot un ziedēt, varēsiet tos zīmēt un krāsot komplektā esošajā krāsojamajā grāmatā. Taču arī tas vēl nav viss! Komplektā atradīsiet uzlīmes, ar kurām varēsiet izrotāt diedzēšanai paredzētos podiņus vai augu marķierus. Kā izaudzēt? Podiņos ieliek kokosa tabletes, tad lēnītēm, ar pauzēm, uzlej tām 150–175 ml ūdens. Uzgaida 3–5 minūtes, kamēr tabletes uzbriest. Pirms sēklu lentes ieklāšanas augsni nepieciešams saliet. Ieklāto sēklu lenti apbērt ar zemi un vēlreiz bagātīgi salaistīt. Uzliek siltumnīcai vāku. Regulāri laista. Ļaujieties piedzīvojumam dārzā, uz balkona vai vienkārši uz palodzes!
Komplekta ietilpst: Kultūru sēklas 6 gab (tomāti, lapu redīsi, dārza salāti, kressalāti, rucola salāti, kaķu zāle) Podiņi diedzēšanai 6 gab Bambusa marķieri 6 gab Kokosa šķiedras tabletes 6 gab Siltumnīca diedzēšanai Uzlīmes Krāsainie zīmuļi Krāsojamā grāmata.

Datu lapa
Preču zīmeSODOLENDAS X NELLY JELLY

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri