Kods: 4770168921818

UNIVERSĀLS ORGANISKS VILNAS MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS - NELLY JELLY 0,1 KG

1,99 €/ GAB
19,90 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Mēslošanas līdzekļi augiem ir gluži kā pārtika. Tāpat kā mums ir nepieciešams sabalansēts uzturs, tieši tāpat augiem nepieciešami atbilstoši mēslošanas līdzekļi, lai tie būtu veseli, dotu lielāku ražu un priecētu ar bagātīgu ziedēšanu. Tāpēc pabarojiet tos! Mēslošanas līdzeklis - UNIVERSĀLS ILGAS IEDARBĪBAS ORGANISKS MĒSLOŠANAS LĪDZEKLIS, domāts augsnes un (vai) grunts uzlabošanai; dažādu sugu augu barošanai dažādās augšanas posmos; piemērots dažādu tipu augsnei (gruntij) un atšķirīgiem augšanas apstākļiem. Piemērots arī jaunu augu, augu podiņos, konteineros un paceltajās dobēs mēslošanai. Universāls un „bagāts” sastāvs nodrošina, ka tiks ievērotas visas galvenās augu barošanas vajadzības, saglabāts un arī palielināts humusa daudzums, veicināta mikrobioloģiskā augsnes aktivitāte. Mēslošanas granulas ne tikai uzkrāj ūdeni (iesūc 3,5 reizes vairāk nekā tās sver pašas), bet arī palielina augsnes porainību, uzlabo augsnes aerācijas režīmu. Mēslošanas produkts palīdz atjaunot neitrālu skābuma līmeni. Nav piemērots augu, kuriem patīk skāba augsne, mēslošanai. Pozitīva blakus parādība – sava „rupjuma” dēļ vilnas granulas atbaida moluskus un zemes kaitēkļus.
Lietošanas rekomendācijas. Mēslot lokāli, obligāti iespraust augsnē vismaz 3–5 cm dziļumā, jo uz augsnes virsmas esošas baktērijas aktivizē granulas. Šis noārdīšanās process ilgst līdz 6 mēnešiem, tāpēc mēslojuma lietošanas biežums samazinās līdz vienai reizei sezonā. Apkārt krūmiem un jauniem kokiem mēslojiet koka zaru lapotnes platības joslu. Mēslojiet 1–2 reizes sezonā. Pirmo reizi mēslojiet pirms pirmajiem augsnes apstrādes (grunts sagatavošanas) darbiem; pirms sējas un (vai) stādīšanas; kopā ar sēju un (vai) stādīšanu vai veģetācijas sākumā. Nākamo reizi mēslojiet ievērojot augu augšanas vajadzības, mēslošanas laiku un augsnē esošu barības vielu daudzumu.
Vidējā lietošanas norma. Augsne (grunts) un (vai) augi: 100 g/m2 vai 10 g/1 l zemes (grunts).
Deklarējamais sastāvs. Produkts satur dzīvnieku izcelsmes blakusproduktus (3. kategorija) saskaņā ar Regulu (EK) Nr. 1069/2009 – cietais organiskais mēslojums. Mēslošanas līdzekli var izmantot bioloģiskajā lauksaimniecībā. Mēslošanas līdzekļa uzturvielu sastāvs var nedaudz atšķirties, jo tas ir dabisks produkts.
Izejviela. 100% neapstrādāta aitas vilna.
Barības vielas. Vispārējais slāpeklis (N) – 11,1% (amonija slāpeklis (N-NH4) – 0,3%, organiskais slāpeklis (N organic – 10,8%); fosfora pentoksīds (P2O5) – 0,3%; kālija oksīds (K2O) – 5,5%; kalcija oksīds (CaO) – 0,6%; magnija oksīds (MgO) – 0,2%; nātrija oksīds (Na2O) – 0,35%; sēra trioksīds (SO3) – 5,5%; mikroelementi (B, Co, Cu, Fe, Mn, Mo, Zn). Citi parametri. Organisko vielu daudzums – 79%; sausnas daudzums – 89%; pH ~ 9,5; C:N/4:1. Granulometriskais sastāvs. Granulas, diametrs 6 mm, garums 10–40 mm.
Uzmanību! Nav piemērots lietošanai bērniem, kas jaunāki par 36 mēnešiem. Piemērots tikai bērniem, kas vecāki par 3 gadiem. Lietojiet pieaugušo uzraudzībā. Mēslošanas līdzekļi nerada risku to lietotāju vai trešo personu drošībai un veselībai, ja tos lieto atbilstoši tam paredzētajam mērķim vai paredzētajā veidā, ņemot vērā bērna parasto uzvedību. Lietojot mēslojumu, ieteicams ievērot vispārējās higiēnas prasības. Pēc lietošanas rūpīgi nomazgājiet rokas ar ziepēm.
Masa (neto): 100 g

Datu lapa
Mēslojuma sezonalitātePavasara mēslošana, Vasaras mēslošana
Mēslojumu veidiBerams mēslojums
Preču zīmeSODOLENDAS x KAKĖ MAKĖ
Iesaiņošanai100 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri