Eļļa, cukurs, garšvielas – viss nepieciešamais garšīgai maltītei! Izvēlies kvalitatīvas eļļas un garšvielas smalkajām vakariņam un tiešam saldo cukuru garšīgai tējai un ievārījumam. Vai jūs zināt, kādam garšvielām obligāti jābūt jūsu virtuvē, lai ēdieni būtu ne tikai garšīgie, bet arī veselīgie? Kanēlis (viena no veselīgākajām garšvielām, tas pazemina cukura līmeni asinīs par 10-30%, kas ir diezgan daudz. Kanēļa polifenoliem ir spēcīga antioksidanta iedarbība, kanēlis var cīnīties ar iekaisumu organismā un dažām infekcijām, lieliski piemērots augšējo elpceļu infekciju ārstēšanai), kurkuma (spēcīgais antioksidants, samazina iekaisumu organismā un palēnina oksidatīvo stresu, garšvielai piemīt pretmikrobu darbība, mazina depresiju), Salvija (var pazemināt asinsspiedienu, uzlabo smadzeņu darbību, darbojas kā antioksidants jūsu ķermenī, efektīvi pazemina cukura līmeni asinīs), baziliks (stimulē imūnsistēmu, spēj cīnīties ar dažādām baktēriju un sēnīšu izraisītām infekcijām, samazina cukura līmeni asinīs, var glābt jūs no depresijas un trauksmes)
Sastāvdaļas: saldā sarkanā paprika, ķiploki, raudene, koriandrs, baziliks, sīpoli, smaržīgie pipari, timiāns, melnie pipari. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: tomāti, sarkanā paprika, ķiploki, pētersīļi, baziliks, čili pipari. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli, baziliks, timiāns, estragons, koriandrs, smaržīgie pipari. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: kurkuma, koriandrs, saldā sarkanā paprika, čili pipari, ingvers. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Izcelsmes valsts: Šrilanka. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Izcelsmes valsts: Indija. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: melnie pipari, smaržīgie pipari, sarkana saldā paprika, zaļā paprika, baltie pipari. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Koncentrēts superēdiena maisījums uz augu bāzes. Atlasīti un vienā maisījumā apvienoti augi, augļi un garšaugi, kas, kā zināms, satur visvairāk dzelzs un C vitamīna. Viena porcija satur 40%-50% (5,5mg - 6,8mg) no ieteicamā dienas dzelzs daudzuma pieaugušiem. Šis maisījums ir arī bagāts ar dabisko C vitamīnu. C vitamīns ir nepieciešams labākai dzelzs...
Sastāvdaļas: tomāti, ķiploki, pētersīļi, baziliks. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: sīpoli, baziliks, pētersīļi, grieķu sierāboliņš (Fenugreks) lapas, melnie pipari, smaržīgie pipari. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: tomāti, grauzdētas sezama sēklas, baziliks, raudene, spināti. BEZ SĀLS. Uzglabāt sausā un vēsā vietā.
Sastāvdaļas: melnie pipari, drupināti. Izcelsmes valsts Vjetnama. Melnie pipari – tā ir vispopulārākā un visizplatītākā garšviela pasaulē, ko dēvē par “garšvielu karali”. Melnie pipari izceļ jebkura ēdiena, pat saldo ēdienu, garšu. Lietošana: piparots bifšteks un zivs, mērces, ēdieni no dārzeņiem, cepta gaļa, grilēta gaļa, maltā gaļa, akniņas, nieres,...