Tikai internetā
KARCHER NETĪRĀ ŪDENS SŪKNIS SP 9.500 DIRT
Kods: 4054278951652

KARCHER NETĪRĀ ŪDENS SŪKNIS SP 9.500 DIRT

74,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Izturīgs un uzticams: Iegremdējamais sūknis SP 9500 Dirt ar jaudu līdz 9500 l/h ar pludiņa slēdzi ir kompakts sākuma līmeņa sūknis netīrā ūdens sūknēšanai un pārsūknēšanai. Ar lielu sūkņa jaudu 9500 litri stundā, SP 9500 Dirt ir lielisks sākuma līmeņa modelis ātrai ūdens sūknēšanai un pārsūknēšanai no ūdens tvertnēm un dārza dīķiem. Tas droši sūknē tīru un netīru ūdeni, kas satur netīrumu daļiņas līdz 20 mm diametrā. Lielu gružu gadījumā var uzstādīt papildu priekšfiltru, lai pasargātu sūkņa lāpstiņriteni, piemēram, no zaru radītiem aizsprostojumiem. Blīvgredzena blīvējums – pārbaudīts risinājums no mūsu Professional klāsta, kas uzstādīts visos iegremdējamajos sūkņos garantē, ka sūknim ir ārkārtīgi ilgs kalpošanas laiks. Ir iespēja pagarināt garantiju līdz pieciem gadiem. Iegremdējamajam netīrā ūdens sūknim ir arī pludiņa slēdzis, kas ieslēdz un izslēdz sūkni atkarībā no ūdens līmeņa un tādējādi novērš sūknēšanu tukšgaitā. Pateicoties pievienojamajam pludiņslēdzim, sūkni var izmantot pat pie zema ūdens līmeņa līdz pat 25 mm dziļumam. Citas praktiskas funkcijas: Ātrās savienošanas vītne ļauj ātri un viegli savienot 1", 1 1/4" un 1 1/2" šļūtenes. Paredzēts netīram ūdenim Uzticami sūknē ūdeni ar netīrumu daļiņām, kuru izmērs ir līdz 20 mm. Iespēja iestatīt pludiņa slēdzi. Pāriešanai uz pastāvīgu darbu. Ērts pārnēsāšanas rokturis. Ērti uzglabājams un izmantojams kā vada turētājs. Spēcīgs un viegli piestiprināms filtrs. Aizsargā sūkni no pārmērīga daļiņu daudzuma un novērš lāpstiņriteņa bojājumus. SPECIFIKĀCIJAS Tehniskie dati: Maks. motora jauda, W (W) 280. Maks. ūdens plūsma, l/h (l/h) < 9500. Padeves temperatūra (°C) maks. 35. Pacelšanas augstums (m) (m) 6. Spiediens (bar) maks. 0,6. Netīrumu izmērs (mm) maks. 20. Iegremdēšanas dziļums (m) maks. 7. Minimālā ūdens bilance, manuālā (mm) 25. Atlikušais ūdens augstums (mm) 25. Savienojuma vītne G1 1/2. Spiediena puses savienojuma vītne G1/2 iekšējā vītne. Strāvas vads (m) 10. Spriegums (V) 230 - 240. Frekvence (Hz) 50. Svars (bez piederumiem) (kg) 3,8. Svars (ar iepakojumu) (kg) 4,6. Izmēri (G x P x A) (mm) 229 x 238 x 303. Funkcijas. Ērts rokturis pārnēsāšanai. Caurules savienojuma daļa: G1, 1”, 1 1/4”, 1 1/2”. Ātrais savienotājs vienkāršai caurules savienošanai. Pārslēgšanās starp manuālo/automātisko vadību: Iespēja iestatīt pludiņa slēdzi. Pludiņa slēdzis. Automātiskajā režīmā (auto) sūknis automātiski izslēdzas atkarībā no ūdens līmeņa. Manuālajā režīmā sūknis strādā nepārtraukti, līdz tiek sasniegts minimālais izsūknējamais ūdens daudzums. Keramikas blīvslēgs.

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KARCHER NETĪRĀ ŪDENS SŪKNIS SP 9.500 DIRT
+ + +
Komplekta cena
152,23 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri