Tikai internetā
GARDENAS PLŪDU KOMPLEKTS 9000
Kods: 4078500062077

GARDENAS PLŪDU KOMPLEKTS 9000

119,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

GARDENA 9000 plūdu komplekts ir lielisks palīgs notekūdeņu novadīšanai un izsūknēšanai pēc plūdiem. Iegremdējamais sūknis netīram ūdenim 9000 tiek izmantots, ja pagrabs ir applūdis vai ir jāizsūknē stipri piesārņots dārza dīķis. Pievienotais konteiners, kas izgatavots no pārstrādātiem materiāliem, kalpo kā praktisks primārais filtrs plūdu laikā. Tas pasargā izturīgo sūkni no netīrumiem, kas pretējā gadījumā ātri aizsērētu sūkni. Kopā ar primārā filtra kārbu sūkni var izmantot ūdens līmenī līdz 32 cm. Sūkni raksturo augsta veiktspēja un zems enerģijas patēriņš. Tam ir 300 W motors, maksimālais padeves augstums ir 6 m un spiediens 0,6 bāri. Tādējādi šis efektīvais sūknis spēj izsūknēt līdz 9000 litriem ūdens stundā. Netīrumu daļiņas, kuru diametrs ir aptuveni 25 mm, šim sūknim neradīs nekādas problēmas. Pludiņa slēdzis nodrošina, ka sūknis automātiski ieslēdzas, kad tiek pārsniegts noteikts paredzētais līmenis. Tiklīdz līmenis atkal pazeminās, tas automātiski izslēdz sūkni. Ja iespiežat slēdzi korpusā, ir iespējama nepārtraukta manuāla darbība. Sūknim ir rūdīta motora vārpsta ar dubultu blīvējumu, kas aizsargā motoru zem ūdens. Viens pogas nospiediens, lai pievienotu komplektā iekļauto plakano šļūteni ierīcei. Šļūtenei ir nodrošināta 12 gadu garantija. Tās garums ir 10 m un izmantojamā diametrs sasniedz 38 mm (1 1/2"). Pateicoties 5 bāru spiediena izturībai un augstas kvalitātes ražošanai, šļūtene ir piemērota plīsuma spiedienam līdz 15 bāriem. Plūdu komplektu 9000 ar iegremdējamu sūkni netīram ūdenim un plakanu šļūteņu komplektu var izmantot dažādiem mērķiem dārzā vai lauksaimniecībā. Plakanās šļūtenes materiāls ir no diviem slāņiem un īpaša sieta. Tas pasargā to no ārējās iedarbības, piemēram UV stariem. Komplektā ietilpst dīķa šļūtene ar garumu 0,5 m un atbilstošs šļūtenes savienojums ar skavām. Tas nodrošina, ka plakanā šļūtene nevar pārlocīties un tiek sasniegts ievērojami lielāks piegādes ātrums. Sūkni, šļūteni un kabeli var uzglabāt praktiskā uzglabāšanas kastē, lai atvieglotu transportēšanu. Reģistrējiet izstrādājumu internetā, un GARDENA piedāvās pagarinātu 5 gadu garantiju iegremdējamajam netīrā ūdens sūknim 9000. Izbaudiet GARDENA jaudu ar sūkņiem ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi drenāžas, laistīšanas un sadzīves izmantošanā. Specifikācijas:
Maksimālais iegremdēšanas dziļums
7 m
Maksimālā šķidruma temperatūra
35 °C
Vada garums
10 m
Elektrodrošības klase
IP X8

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri