Kods: 4054278060415

KARCHER SŪKNIS SP3 DIRT

91,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Iegremdējamais sūknis SP 3 Dirt ar sūknēšanas jaudu līdz 7000 litriem stundā ātri un bez piepūles izsūknē ūdeni no ūdens tvertnēm un dārza dīķiem. Tas droši sūknē gan tīru, gan netīru ūdeni, kurā netīrumu daļiņu izmērs nepārsniedz 20 milimetrus. Ja netīrumu daļiņas ir lielākas, sūkņa rotora disku aizsargā papildu iepriekšējas attīrīšanas filtrs Turklāt iegremdējamajam netīrā ūdens sūknim ir pludiņa slēdzis, kas ieslēdz un izslēdz sūkni atkarībā no ūdens līmeņa, neļaujot tam darboties bez ūdens. Pateicoties slēdzim uz pludiņa, sūkni var izmantot pat pie zema ūdens līmeņa līdz 25 milimetriem. Citas priekšrocības: izturīgs blīvgredzens īpaši ilgam kalpošanas laikam, iespēja pagarināt garantijas laiku līdz 5 gadiem un ātrs savienojums 1 un 1/4 collu šļūtenēm. Tehniska informācija:
Maks. motora jauda (W) 350
Maks. ūdens plūsma, (l/h) < 7000.
Piegādes temperatūra (°C) maks. 35
Pacelšanas augstums (m) 6
Spiediens (bar) maks. 0,6
Netīrumu izmērs (mm) maks. 20
Iegremdēšanas dziļums (m) maks. 7
Min. ūdens atlikums, manuāla (mm) 25.
Atlikušais ūdens augstums (mm) 25.
Savienojuma vītne G1.
Spiediena puses savienojuma vītne G1 iekšējā vītne
Strāvas vads (m) 10
Spriegums (V) 230/240
Frekvence (Hz) 50
Svars (bez piederumiem) (kg) 4,2.
Svars (ar iepakojumu) (kg) 5,2.
Izmēri (G x P x A) (mm) 229 x 238 x 303
Iekārta
Ērts izmantošanas rokturis.
Šļūtenes savienojuma daļa: 1 1/4''
Ātrais savienotājs vienkāršai šļūtenes savienošanai.
Pārslēgšanās starp manuālo/automātisko vadību: Iespēja iestatīt pludiņslēdzi.
Pludiņslēdzis
Automātisko režīmu (auto) sūknis automātiski izslēdzas atkarībā no ūdens līmeņa.
Manuālajā režīmā sūknis darbojas nepārtraukti, lai nodrošinātu minimālu atlikušā ūdens daudzumu
Keramikas blīvslēgs.

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri