Tikai internetā
KARCHER IEGREMDĒJAMAIS NETĪRĀ ŪDENS SŪKNIS SP 22 000 DIRT LEVEL SENSOR
Kods: 4054278952031

KARCHER IEGREMDĒJAMAIS NETĪRĀ ŪDENS SŪKNIS SP 22 000 DIRT LEVEL SENSOR

181,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Ar līmeņa sensoru un integrētu priekšfiltru: sarežģītiem drenāžas uzdevumiem iegremdējamais netīrā ūdens sūknis SP 22 000 netīrumu līmeņa sensors spēj sūknēt netīro ūdeni līdz 22 000 l/h. Individuāli regulējamais līmeņa sensors iedarbina netīrā ūdens sūkņa SP 22 000 netīrumu līmeņa sensoru uzreiz pēc saskares ar ūdeni. Ja ūdens līmenis atkal nokrītas zem līmeņa sensora, sūknis automātiski apstājas pēc 15 sekundēm. Super jaudīgais iegremdējamais sūknis ir ideāli piemērots, piemēram, lielu dārza dīķu, applūdušu pagrabu vai būvbedres nosusināšanai, jo tas spēj droši sūknēt netīro ūdeni (ar daļiņu izmēru līdz 30 mm) līdz 22 000 l/h. Ar vēl netīrāku ūdeni integrētais noņemamais nerūsējošā tērauda primārais filtrs novērš aizsērēšanu. Iegremdējamo sūkni var arī pārslēgt uz nepārtrauktu darbību ar automātisko/manuālo slēdzi. Tas var droši sūknēt ūdeni līdz 35 milimetru atlikušajam ūdens līmenim gan nepārtrauktā režīmā, gan automātiskajā režīmā, kad līmeņa sensors ir attiecīgi iestatīts. Ar Quick Connect savienojuma vītni 1", 1 1/4" un 1 1/2" caurules var savienot bez sarežģījumiem. Pateicoties nerūsējošā tērauda korpusam un spēcīgajam fiksējošā gredzena blīvējumam, sūknim ir īpaši ilgs kalpošanas laiks. Iespējams izvēlēties pagarinātu piecu gadu garantiju. Paredzēts netīram ūdenim. Uzticama ūdens nosūkšana ar daļiņām līdz 30 mm. Automātisks/manuāls slēdzis. Automātiskā un manuālā režīma pārslēgšanai. Ērts pārnēsāšanas rokturis. Ērti uzglabājams un izmantojams kā vada turētājs. Iebūvēts uzticams nerūsējošā tērauda priekšfiltrs. Aizsargā sūkni no pārmērīga daļiņu daudzuma un novērš lāpstiņriteņa bojājumus. SPECIFIKĀCIJAS Tehniskie dati: Maks. motora jauda, W (W) 750. Maks. ūdens plūsma, l/h (l/h) < 22000. Padeves temperatūra (°C) maks. 35. Pacelšanas augstums (m) (m) 8. 0,8. Netīrumu izmērs (mm) maks. 30. Iegremdēšanas dziļums (m) maks. 7. Pēc darba laika (s) 15. Min. ūdens bilance, manuāla (mm) 35. Atlikušais ūdens augstums (mm) 35. Savienojuma vītne G1 1/2. Spiediena puses savienojuma vītne G1/2 iekšējā vītne. Strāvas vads (m) 10. Spriegums (V) 230 - 240. Frekvence (Hz) 50. Svars (bez piederumiem) (kg) 6,7. Svars (ar iepakojumu) (kg) 7,7. Izmēri (G x P x A) (mm) 238 x 293 x 354. Aprīkojums: Ērts pārnēsāšanas rokturis. Caurules savienojuma daļa: 1'', 1 1/4'', 1 1/2''. Ātrais savienojums vienkāršai šļūtenes pievienošanai. Manuāla/automātiska pārslēgšana: Ieslēdziet sūkni. Līmeņa sensors: nepārtraukta līmeņa iestatīšanas pārslēgšana. Integrēts nerūsējošā tērauda priekšattīrīšanas filtrs. Automātiskajā režīmā sūknis automātiski izslēdzas atkarībā no ūdens līmeņa. Manuālajā režīmā sūknis darbojas nepārtraukti, līdz tiek sasniegts mazākais iespējamais sūknēšanas tilpums. Keramiskais blīvslēgs.

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KARCHER IEGREMDĒJAMAIS NETĪRĀ ŪDENS SŪKNIS SP 22 000 DIRT LEVEL SENSOR
+ + +
Komplekta cena
261,73 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri