-25%
GARDENA TEKSTILA ŠĻŪTENE LIANO, 15M, KOMPLEKTS
Kods: 4066407501812

GARDENA TEKSTILA ŠĻŪTENE LIANO, 15M, KOMPLEKTS

59,99 € 44,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Lietošanai gatavs komplekts ar 15 m garu, izturīgu tekstila šļūteni ilgstošai un sarežģītai laistīšanai. GARDENA tekstila šļūtenes Liano™ Xtreme 15 m komplekts ir gatavs tūlītējai lietošanai. Izturīgais Liano™ Xtreme ir piemērots mazākiem dārziem. Izmantojiet to ikdienas vajadzībām, kompleksai un ilgstošai mitrināšanai. Komplekts sastāv no 15 m garas šļūtenes ar diametru 13 mm (1/2"), iepriekš samontētām oriģinālajām GARDENA sistēmas daļām Liano™ šļūtenes savienojuma un Liano™ ūdens aiztures, diviem krāna savienojumiem un smidzinātāja. Vienam no diviem krāna savienojumiem ir samazināšanas savienojums, tāpēc varat tos izmantot līdz pat trīs krānu izmēriem. Šļūtene sastāv no ļoti elastīgas iekšējās PVC šļūtenes ar optimālām īpašībām un novatoriskas ārējās šļūtenes, kas izgatavota no īpaši izturīga tekstila auduma, kas padara Liano™ Xtreme ilgmūžīgu. Pateicoties savām izcilajām īpašībām, novatoriskais Liano™ Xtreme ir paredzēts īpaši sarežģītiem dārza apstākļiem. Tas ir ļoti izturīgs, atgrūž netīrumus un viegli tiek galā ar nelīdzenu reljefu, piemēram, bruģakmeņiem, rožu ērkšķiem vai šķēršļiem uz mājas sienām. Pateicoties lieliskajai elastībai, dārza šļūteni ir viegli manevrēt uz zemes un tā nesapinās. Vēl viena Liano™ Xtreme priekšrocība ir līdz pat 50% mazāks svars salīdzinājumā ar parastajām PVC šļūtenēm. Tas atvieglo laistīšanu ar šļūteni pat ilgāku laiku. Liano™ Xtreme elastība ļauj to arī uzglabāt, taupot vietu, jo tas lieliski pielāgojas pieejamajai telpai. Šļūtenes plīšanas spiediens ir 35 bāri. Pateicoties savai izturībai pret UV stariem un aukstumu, ārā var atrasties visu gadu. Liano™ Xtreme nesatur kaitīgas vielas un tāpēc nesatur ftalātus (<0,1%), kā arī kadmiju, svinu un bāriju (<0,1%). Augstas kvalitātes tekstila šļūtene Liano™ Xtreme ražota Eiropā, un GARDENA piedāvā izstrādājumam 30 gadu ražotāja garantiju pēc reģistrācijas vietnē gardena.com/registration 3 mēnešu laikā pēc iegādes. Radīts galējībām. Piemērots ikdienas lietošanai. Liano™ tekstila šļūtenes.

Datu lapa
ZīmolsGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA TEKSTILA ŠĻŪTENE LIANO, 15M, KOMPLEKTS
+ +
Komplekta cena
307,38 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri