Tikai internetā
GARDENA SPOLES KĀRBA ROLL UP S TIRKĪZA KR. 970473001
Kods: 4078500051965

GARDENA SPOLES KĀRBA ROLL UP S TIRKĪZA KR. 970473001

155,99 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

RollUp S šļūtenes spole nodrošina maksimālu pārvietošanās brīvību, aplaistot mazu dārzu. Vienas kārtas šļūtenes diametrs ir 11 mm. Laistītājs, kas vienmēr ir pie rokas: GARDENA „RollUp S“ šļūtenes spole nav standarta šļūtenes uzglabāšanas spole. Jūs viegli varēsiet aplaistīt savu mazā izmēra dārzu, un jums būs maksimāla pārvietošanās brīvība. Spole ir uzstādīta uz izturīgas metāla smailes, kas nozīmē, ka jūs varat to novietot jebkur savā dārzā, nebojājot sienu. Smaile tiek ieskrūvēta zemē, izmantojot stiprinājuma stieni, padarot to īpaši stabilu. Lai izmantotu dārza šļūteni, vienkārši pavelciet to līdz 15 metriem un aplaistiet. Iebūvētie īsie bloķēšanas punkti nodrošina ērtu lietošanu un automātiski aptur šļūteni vēlamajā pagarinājuma punktā. Pateicoties inovatīvajam dizainam, šļūtenes spoli var pagriezt par 360 °, lai jūs varētu piekļūt jebkuram sava dārza stūrim. Šļūtenes spole novērsīs ūdens šļūtenes sagriešanos vai sapīšanos. Izvairieties arī no nepatīkamas un stingras šļūtenes sagriešanās, salocīšanās un netīrām rokām, jo: velkot šļūteni, tiek aktivizēta integrētā atspere, kas automātiski un droši uztin šļūteni. Šļūteni tur speciāla šļūtenes vadotne, un „RollControl“ tehnoloģija nodrošina drošu un kontrolētu pārtīšanu. Spole ir pielāgota robotizētā zāles pļāvēja GARDENA augstumam, lai zālienu ap izstrādājumu varētu vienmēr uzturēt koptu un nopļautu. Augstās kvalitātes materiāls ir pasargāts no UV un sala, tāpēc spole dārzā var palikt visu gadu. Spole ir īpaši kompakta un stilīgi veidota, lai to varētu viegli integrēt jebkurā dārzā. Šajā šļūtenes spoles komplektā ietilpst elastīga savienojuma šļūtene, visas nepieciešamās montāžas detaļas un oriģinālie GARDENA sistēmas elementi, kā arī smidzinātājs ar divām dažādām smidzināšanas iespējām. GARDENA šim produktam nodrošina 5 gadu garantiju.

Datu lapa
KrāsaZila
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA SPOLES KĀRBA ROLL UP S TIRKĪZA KR. 970473001
+ + +
Komplekta cena
163,09 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri