Tikai internetā
Jauns
GARDENA ŠĻŪTENES SPOLE ROLLUP S 970715801
Kods: 4066407502581

GARDENA ŠĻŪTENES SPOLE ROLLUP S 970715801

149,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

GARDENA šļūtenes spole RollUp M ar automātisku ievilkšanas funkciju ir lielisks šļūtenes uzglabāšanas risinājums vidēja izmēra dārziem, kas ir uzstādāms tieši uz terases.

Inovatīva RollUp tehnoloģija
Praktiskās bloķēšanas skavas ļauj izvilkt un bloķēt šļūteni vajadzīgajā garumā. Laistīšanas laikā, viegli pavelkot šļūtenes galu, atbrīvo slēdzeni, iedarbinot iebūvēto tērauda atsperi, kas automātiski satin šļūteni. Nav vairs nepieciešams griezt, locīt vai sasmērēt rokas.

Mazu dārzu laistīšana no terases
Šļūtenes spole ir novietojama jebkurā vietā uz terases. Universālais stiprinājums nodrošina stabilu un drošu pamatu uz koka un betona grīdām. Šļūteni var pagriezt 360° leņķī, lai katrs dārza stūrītis būtu sasniedzams, un šļūtene pagriežot netiek saliekta. Šļūtenes garums ir 15 m, tāpēc tā ir lieliski piemērota vidēja izmēra dārzu augu laistīšanai.

Viegla izvilkšana, pateicoties RollControl sistēmai
Pateicoties iebūvētā tērauda atspere ar inovatīvo RollControl tehnoloģiju nodrošina vienmērīgu un kontrolētu uztīšanu atpakaļ, novēršot šļūtenes saliekšanos vai mezglu veidošanos. Integrētā šļūtenes turētāja konstrukcija kontrolē uztīšanu atpakaļ, novēršot šļūtenes saliekšanos vai mezglu veidošanos.

Visa gada garumā
Šļūtenes kastei ir aizsardzība pret ultravioleto starojumu un salu, tāpēc tā ir īpaši izturīga pret laikapstākļiem un vienmēr sagatavota lietošanai. Ziemā kaste nav jādemontē - to var vienkārši novietot ārā, līdz tā atkal būs nepieciešama.

GARDENA kvalitāte sagatavota izmantošanai uzreiz
Terases šļūtenes komplektā ietilpst 15 m gara kvalitatīva šļūtene, šļūtenes savienojumi un oriģinālās GARDENA sistēmas piederumi. Komplektā ir iekļauts arī universāls stiprinājums, skrūves un sienas kontaktdakšas, lai Eiropā ražoto produktu varētu sākt lietot pēc iespējas ātrāk. Šim izstrādājumam GARDENA piedāvā 5 gadu garantiju, ja 3 mēnešu laikā pēc iegādes reģistrējaties vietnē gardena.com/en/help/product-registration. Informācija par garantijas noteikumiem un nosacījumiem atrodama vietnē: gardena.com/en/c/garantija.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA ŠĻŪTENES SPOLE ROLLUP S 970715801
+ +
Komplekta cena
204,49 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri