Tikai internetā
GARDENA ŠĻŪTEŅU RATIŅI 100 METĀLA 901007001
Kods: 4078500267403

GARDENA ŠĻŪTEŅU RATIŅI 100 METĀLA 901007001

220,39 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Ekskluzīvi šļūteņu ratiņi profesionāļiem Izturīgie metāla šļūteņu ratiņi ir īpaši piemēroti garām šļūtenēm. Pulverveida metāla spole ir ļoti izturīga un var ietilpināt līdz 100 metrus garu 13 mm (1/2") šļūteni, līdz 80 metrus garu 15 mm (5/8") šļūteni, līdz 50 metrus garu 19 mm (3/4") šļūteni vai līdz 25 metrus garu 25 mm (1") šļūteni. Šļūtenes vadotne virs metāla spoles un brīvi rotējošais kloķveida rokturis atvieglo šļūtenes uztīšanu slāņos. Platais rāmja balsts nodrošina augstu stāvēšanas stabilitāti. Lai maksimāli palielinātu stabilitāti, jūs varat novietot ratiņus uz zemes guļus stāvoklī. Tad tie varēs izturēt vēl vairāk un neapgāzīsies. Uz cietajiem riteņiem ir uzlikts speciāls protektors. Tas uzlabo saķeri, un šļūtenes ratiņi viegli ripo pa zāliena virsmu. Neskatoties uz labo saķeri, šis protektors saudzē arī mauriņu. Pilēšanas apturēšanas funkcija novērš ūdens noplūdi pēc šļūtenes izmantošanas vai pārvietošanas. Pateicoties slīpajai šļūtenes savienošanai uz spoles, šļūtene nesaliekas un ūdens vienmēr plūst ar spēcīgu plūsmu. Grozāmā galviņa neļauj šļūtenei sagriezties. Ja jums nepieciešama lielāka ūdens plūsma, lūdzu: GARDENA metāla šļūteņu ratiņus 100 HG var viegli pielāgot GARDENA "Profi" sistēmai, pievienojot "Profi Maxi-Flow" krāna savienojumu (preces Nr. 2801). Šim nolūkam tiek pievienoti divi SB "Profi" sistēmas pieslēguma savienojumi. Uzticama ierīce intensīvai lietošanai darbā.

Datu lapa
KrāsaZila
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA ŠĻŪTEŅU RATIŅI 100 METĀLA 901007001
+ + +
Komplekta cena
238,74 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri