Kods: 4078500034555

GARDENA ŠĻŪTENES RATIŅI CLEVER ROLL EASY M

275,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā


Komplektācija: FLEX šļūtene 30m (1/2”), 1 x Tīrīšanas sprausla, 1 x Šļūtenes savienotājs ar Water Stop funkciju, 3 x Šļūtenes savienotājs, 2 x Krāna savienotāji, 1 x Adapteris.

Šļūtenes ratiņi ar ērtu šļūtenes vadotni
GARDENA "CleverRoll M Easy" ļauj ietaupīt vietu ar laistīšanas šļūteni un izmantot to ērtākā veidā. Pateicoties ergonomiskajam pagriešanas rokturim, mīkstajām plastmasas detaļām un izturīgajai šļūtenes vadotnei, šļūtene tiek uztīta ārkārtīgi vienmērīgi. Inovatīvs salizturīgs risinājums un 5 gadu garantija - Vācijas augstākās kvalitātes pierādījums.

Kick&Stand funkcija – vēl lielākai stabilitātei
Īpašas formas saliekamā kāja nodrošina drošu uzstādīšanu. Tas atvieglo laistīšanu, šļūtenes ratiņi nenogāžas, velkot šļūteni.

Ērta šļūtenes vadotne

Šļūtenes vadotne, kas atrodas izturīgā metāla korpusā virs spoles, nodrošina vienmērīgu šļūtenes uztīšanu bez nepieciešamības veikt papildus regulējumus). Šļūtene tiek uztīta tikai ar šļūtenes spoles rokturi.

Izturīga pret salu.

Datu lapa
ZīmolsGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA ŠĻŪTENES RATIŅI CLEVER ROLL EASY M
+ +
Komplekta cena
510,99 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri