Tikai internetā
GARDENA LIETUS ŪDENS TVERTNES SŪKNIS 4700/2 INOX
Kods: 4078500047845

GARDENA LIETUS ŪDENS TVERTNES SŪKNIS 4700/2 INOX

99,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

GARDENA ir pareizā izvēle, ja vēlaties izmantot augstas kvalitātes un izturīgus lietus ūdens tvertnes sūkņus. GARDENA lietus ūdens tvertnes sūknis 4700/2 inox palīdz ietaupīt ūdeni, sūknējot no lietus ūdens tvertnes vai ūdenskrātuvēs - vairs nav nepieciešams nēsāt smagus spaiņus vai laistīšanas kannas.
Ja meklējat ērtu, ārkārtīgi jaudīgu un izturīgu produktu, šis sūknis ir paredzēts jums. Lietus ūdens tvertnes sūknis 4700/2 inox ir praktisks, efektīvs un ērti lietojams. Pateicoties tikai 149 mm šaurajam korpusam, kas izgatavots no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda, lietus ūdens tvertnes sūknis var ērti piegādāt līdz pat 4700 l/h. To var izmantot ar parasto dārza smidzinātāju, kā arī ar lielāku smidzinātāju, piemēram, „AquaZoom“. Šis modelis ir aprīkots arī ar filtru, kas novērš netīrumu un citu daļiņu iekļūšanu sūknī, lai izvairītos no bojājumiem, ko rada aizsērējušas sprauslas. Kas notiek, ja ūdens tvertne ir tukša? Neuztraucieties - 4700/2 modelis ir aprīkots ar peldošu slēdzi, kas automātiski izslēdz sūkni, ja ūdens nokrītas zem noteikta līmeņa, lai izvairītos no sūkņa darbības bez ūdens. Jūs varat brīvi noregulēt ieslēgšanas un izslēgšanas augstumus. Ja vēlaties lai atlikušais ūdens augstums ir 5 mm, nepārtrauktu darbību var uzstādīt slēdzi. Patentētā un plūsmai optimizētā teleskopiskā caurule arī veicina ērtības, jo jūs varat novirzīt ūdeni caur mucas malu bez papildu zudumiem. Vienkārši noregulējiet cauruli piemērotā garumā no 670 līdz 870 mm pie lietus tvertnes. Ja vēlaties pielāgot plūsmas ātrumu vai, piemēram, pilnībā aizvērt šļūteni, lai ūdens vairs neplūst, regulēšanas vārsts tiek tālāk izmantots.
Sūkni ir viegli transportēt, ja nepieciešams to pārvietot uz citu vietu. Novietojiet savienojošo kabeli uz cietas caurules un izmantojiet to kā ērtu un neslīdošu rokturi.
GARDENA lietus ūdens tvertnes sūknis 4700/2 ir augstas kvalitātes, izturīgs izstrādājums, kas ir lieliski piemērots lietus tvertnēs savāktajam ūdenim. GARDENA ar 40 gadu pieredzi sūkņu projektēšanā un ražošanā ir vadošais zīmols šajā tirgū, kuram varat uzticēties. Mēs esam atbildīgi par visiem mūsu produktiem un esam pagarinājuši garantijas piedāvājumu līdz 40 mēnešiem - vienkārši reģistrējiet pirkumu internetā. Specifikācijas:
Jauda
550 W
Maksimāla veiktspēja
4700 l/h
Maksimālais spiediens
2,3 bāri
Maksimālais iegremdēšanas dziļums
7 m
Maksimālā pacelšanas augstuma head
23 m
Maksimālā šķidruma temperatūra
35 °C
Vada garums
10 m
Strāvas vada tips
H05 RNF
Elektrodrošības klase
IP X8

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri