Tikai internetā
GARDENA AUTOMĀTISKAIS IEGREMDĒJAMAIS SPIEDIENA SŪKNIS 5900/4 INOX
Kods: 4078500047906

GARDENA AUTOMĀTISKAIS IEGREMDĒJAMAIS SPIEDIENA SŪKNIS 5900/4 INOX

249,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

GARDENA iegremdējamais automātiskais spiediena sūknis 5900/4 inox ir augstas veiktspējas sūknis apūdeņošanai un sadzīves ūdens apgādei. Tā efektīvi pārvieto lielus ūdens daudzumus no akām un tvertnēm. Šī ir ne tikai jaudīga ierīce spiediena ziņā, bet arī darbojas ļoti klusi. Pat no lielāka dziļuma ūdeni var izsūknēt bez problēmām.
Iespaidīga sūkņa jauda līdz 5900 l/h. Un 3,5 bāru spiediens - vienlaicīgi var kontrolēt līdz pat trīs smidzinātājus. Iegremdējamais automātiskais spiediena sūknis 5900/4 inox nodrošina efektīvāku un videi draudzīgāku apūdeņošanu, pateicoties automātiskajai pārslēgšanas funkcijai, kas iedarbina sūkni, kad ir nepieciešams ūdens, un automātiski to atkal aptur, kad tas nav nepieciešams - tas ietaupa gan ūdeni, gan enerģiju. Iespējama un pilnībā automātiska laistīšana kombinācijā ar laistīšanas datoru.
Pateicoties integrētajam pretvārstam, ūdens vienmēr ir pieejams jebkurā laikā. Ja ūdens caurule sāk tecēt, noplūde tiek apturēta, lai novērstu bojājumus. Patentētā maza apjoma programma nodrošina vienmērīgu mazo ierīču, piemēram, veļas mazgājamo mašīnu un laistīšanas sistēmu, darbību.
Praktiskā sūkņa diametrs ir tikai 149 mm, tāpēc tas ir piemērots akām ar diametru 150 mm. Komplektā ietilpst 20 m gara kanalizācijas šļūtene un savienojoša šļūtene ar garumu 15 m plašam iespēju klāstam. Pateicoties augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda korpusam un nerūsējošā tērauda savienojumam, sūknis ir aizsargāts zem ūdens.
Ja akas dibenā uzkrājas nogulsnes, risinājums ir pieejams turpat: sūkni var izmantot kopā ar peldošo sūknēšanas iekārtu - tas ir ļoti elastīgs risinājums! Sakarā ar lielo filtra tilpumu, kas ir viegli tīrāms, sūknis un savienojošās ierīces ir aizsargātas pret aizsērēšanu un bojājumiem.
Augsta veiktspēja, uzticamība, izturība - GARDENA automātiskais iegremdējamais spiediena sūknis 5900/4 inox. Reģistrējiet savu pirkumu GARDENA tiešsaistes vietnē un izmantojiet mūsu 40 mēnešu garantiju. Specifikācijas:
Jauda
900 W
Maksimāla veiktspēja
5900 l/h
Maksimālais spiediens
3,5 bāri
Maksimālais iegremdēšanas dziļums
12 m
Maksimālā pacelšanas augstuma head
35 m
Maksimālā šķidruma temperatūra
35 °C
Vada garums
15 m
Elektrodrošības klase
IP X8

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA AUTOMĀTISKAIS IEGREMDĒJAMAIS SPIEDIENA SŪKNIS 5900/4 INOX
+ + +
Komplekta cena
330,52 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri