Tikai internetā
GARDENA AR AKUMULATORU DARBINĀMS LIETUS ŪDENS SŪKNIS 2000/2 18V P4A
Kods: 4078500054119

GARDENA AR AKUMULATORU DARBINĀMS LIETUS ŪDENS SŪKNIS 2000/2 18V P4A

149,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Dārza laistīšana ar mīkstu lietus ūdeni ne tikai ietaupa naudu, bet arī ir lieliska iespēja jūsu augiem un videi. Bet kurš vēlas laistīt no lietus ūdens tvertnēm? Jums tas nebūs jādara. Izmantojot GARDENA lietus ūdens sūkni 2000/2 18V P4A, jūs neizmantosiet papildu spēkus vai laiku laistīšanai, jo tas sūknēs ūdeni tieši no ūdens tvertnes pat vietās, kur nav elektrības.

Ja sūkni savienojat ar GARDENA laistīšanas sprauslu vai svārstveida sprauslu, piem.: “AquaZoom“, jūsu augi, ziedi un zāliens tiks laistīts ar maigu dušu. Sūkņa teleskopiskais alumīnija kāts tiek regulēts atbilstoši lietus ūdens tvertnes augstumam.

Sūkņa jauda 2000 l /h, maksimālais spiediens 2 bar. Ar plūsmas regulēšanas palīdzību ūdens strūklu var regulēt un pat izmantot ar MicroDrip sistēmu. Taimeris ļauj izvēlēties, cik ilgi sūknim jādarbojas. Ko darīt, ja tvertne ir tukša? Tā nav problēma: sausās darbības aizsardzība pasargā sūkni no bojājumiem. Turklāt ir iebūvēts filtrs, ko var noņemt un iztīrīt. Sūkņa korpuss ir stingrs un izturīgs, tāpat kā visas pārējās sūkņa sastāvdaļas. Tāpēc, reģistrējot sūkni internetā, mēs piedāvājam piecu gadu garantiju.

Protams, dārza sūkni var izmantot ne tikai lietus ūdens tvertnēs, bet arī veicot visus citus sūknēšanas uzdevumus.

GARDENA ar akumulatoru darbināmais lietus ūdens sūknis 2000/2 18V P4A“ ir aprīkots ar lādētāju un 18V POWER FOR ALL sistēmas akumulatoru ar darbības laiku no 18 līdz 65 minūtēm atkarībā no izvēlētā iesūkšanas līmeņa. Šis komplekts ir ”POWER FOR ALL” alianses produkts, kas ir viena no lielākajām un vadošajām akumulatoru aliansēm. Komplektu var izmantot visiem 18V ”POWER FOR ALL” izstrādājumiem. Tas nozīmē, ka, iegādājoties šo komplektu kopā ar akumulatoru un lādētāju, varat to izmantot visiem saviem produktiem. Jūs ietaupāt naudu un vienmēr varat pielāgoties. Specifikācijas:
Maksimāla veiktspēja
2000 l/h
Maksimālais spiediens
2 bāri.
Maksimālais iegremdēšanas dziļums
1.8 m
Maksimālā pacelšanas augstuma head
20 m
Maksimālā šķidruma temperatūra
35 °C
Vada garums
2 m
Elektrodrošības klase
IP X8

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri