Tikai internetā
GARDENA AUTOMĀTISKAIS IEGREMDĒJAMAIS SPIEDIENA SŪKNIS 6100/5 INOX
Kods: 4078500047920

GARDENA AUTOMĀTISKAIS IEGREMDĒJAMAIS SPIEDIENA SŪKNIS 6100/5 INOX

299,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Izbaudiet augstas kvalitātes GARDENA automātiskā iegremdējamā spiediena sūkņa 6100/5 inox priekšrocības - labākais risinājums visām jūsu laistīšanas un sadzīves ūdens vajadzībām. Augstspiediena, praktiski sūknis bez trokšņa ir lieliski piemērots ūdens sūknēšanai no liela dziļuma.
Vai vēlaties vienlaikus darbināt vairākus smidzinātājus? Nekādu problēmu: iegremdējamais spiediena sūknis 6100/5 piedāvā iespēju vienlaikus izmantot līdz pat četriem smidzinātājiem ar ātrumu līdz 6100 l/h un darba spiedienu līdz 4,7 bāriem. Automātiskā pārslēgšanas funkcija ietaupa gan ūdeni, gan enerģiju. Iedarbiniet sūkni, kad jums ir nepieciešams ūdens, un automātiski apturiet to, kad tas vairs nav nepieciešams - tas ir tieši tas, kas jums nepieciešams ūdens apgādei un lielākam komfortam dārzā! Ūdens nav jāgaida, jo, pateicoties iebūvētajam atpakaļgaitas vārstam, tas ir pieejams uzreiz.
Ja ūdens sāk noplūst, šī noplūde tiek konstatēta: tas aptur sūkni un novērš bojājumus. Patentētā maza apjoma programma nodrošina vienmērīgu mazo ierīču, piemēram, veļas mazgājamo mašīnu un laistīšanas sistēmu, darbību.
Jūs varat izmantot sūkni, kura diametrs ir tikai 149 mm, pat akās ar diametru 150 mm. 23 m izejas kabelis un īpaši garais 20 m savienojuma kabelis piedāvā dažādas iespējas. Augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda korpuss un savienotājs nodrošina aizsardzību zem ūdens un pietiekamu stabilitāti.
Varat izmantot peldošo sūkšanu ar iegremdēšanas spiediena sūkni 6100 / 5: Tiek izmantots, ja nogulsnes veidojas akas vai tvertnes apakšējā daļā. Ar šāda veida sūkni GARDENA piedāvā īpaši elastīgu risinājumu. Integrēts, viegli tīrāms filtrs novērš iespēju aizsprostot vai sabojāties.
40 gadu pieredze GARDENA sūkņu ražošanā un attīstībā runā pati par sevi - tagad sūkņiem ir 40 mēnešu garantija, jūs to saņemsiet, vienkārši reģistrējot savu produktu internetā. Specifikācijas:
Jauda
1100 W
Maksimāla veiktspēja
6100 l/h
Maksimālais spiediens
4,7 bāri
Maksimālais iegremdēšanas dziļums
17 m
Maksimālā pacelšanas augstuma head
47 m
Maksimālā šķidruma temperatūra
35 °C
Vada garums
20 m
Elektrodrošības klase
IP X8

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri