Tikai internetā
GARDENA LIETUS ŪDENS TVERTNES SŪKNIS 4000/1
Kods: 4078500047821

GARDENA LIETUS ŪDENS TVERTNES SŪKNIS 4000/1

69,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

GARDENA ar vairāk nekā 40 gadu pieredzi ūdens sūkņu uzlabošanā ir tirgus līderis un jūsu uzticamais dārzkopības sistēmu zīmols. GARDENA lietus ūdens tvertnes sūknis 4000/1 palīdzēs jums ietaupīt un izmantot lietus ūdeni, ko esat savācis mucā vai citā traukā.
Lietus ūdens tvertnes sūknis 4000/1 tika izstrādāts, ņemot vērā praktiskumu, efektivitāti un ērtības. Šis modelis ir izgatavots no augstas kvalitātes stikla šķiedras plastmasas un to var izmantot dažādiem mērķiem. Nav svarīgi, vai jūs izmantojat sūkni, lai piepildītu laistīšanas kannu vai smidzinātāju un dušu. Varbūt jūs vēlaties izmantot arī mazus smidzinātājus vai pilienveida apūdeņošanas sistēmu? Ir iespējams izmantojot lietus ūdens tvertnes sūkni 4000/1. Nav arī jāuztraucas par netīrumiem - pateicoties integrētajam un viegli tīrāmajam filtram, sūknis un savienojošās ierīces ir labi aizsargātas. Kad lietus tvertne ir tukša, tiek aktivizēts peldošo slēdzis, lai novērstu bojājumus, ko var radīt sausa darbība. Vienkārši noregulējiet ieslēgšanas un izslēgšanas augstumu, kā vēlaties. Vai vēlaties iztukšot baseinu līdz 5 mm ūdens augstumam? Pēc tam vienkārši ievietojiet slēdzi tā, lai sūknis darbotos nepārtraukti. Vēl viens svarīgs komponents ir patentēta un plūsmai optimizēta teleskopiskā caurule, kas izgatavota no viegla un izturīga alumīnija. Varat arī to pielāgot: noregulējiet to lietus tvertnes garumā tā, lai ūdens netecētu pāri tvertnes malai. Komplektā iekļautajam regulēšanas vārstam ir vairākas funkcijas. To var izmantot, lai pielāgotu ūdens plūsmas ātrumu vai pilnībā izslēgtu šļūteni tā, lai ūdens netecētu. Transportēšana ir arī ļoti vienkārša - piestipriniet savienojuma kabeli pie izturīgas caurules un izmantojiet to kā rokturi.
GARDENA lietus tvertnes sūknis 4000/1 ir diezgan lēts vidējas ietilpības ūdens sūknis, ko var izmantot daudzām sūknēšanas darbībām lietus tvertnēs vai vienkārši drenāžai. Pēc iegādes neaizmirstiet reģistrēt šo sūkni ar vietnē, lai jūs varētu izmantot papildu GARDENA garantiju. Ar 40 gadu pieredzi GARDENA nodrošina ražotāja garantiju līdz 40 mēnešiem. Specifikācijas:
Jauda
400 W
Maksimāla veiktspēja
4000 l/h
Maksimālais spiediens
1.3 bāri.
Maksimālais iegremdēšanas dziļums
7 m
Maksimālā pacelšanas augstuma head
13 m
Maksimālā šķidruma temperatūra
35 °C
Vada garums
10 m
Strāvas vada tips
H05 RNF
Elektrodrošības klase
IP X8

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

GARDENA LIETUS ŪDENS TVERTNES SŪKNIS 4000/1
+ + +
Komplekta cena
155,72 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri