Kods: 4054278618227

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K4 POWER CONTROL

267,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Ar K 4 Power Control ir viegli mazgāt jebkuru virsmu, iestatot pareizo augstspiediena strūklu. Lejupielādējot „Kärcher Home & Garden“ mobilo aplikāciju savā viedtālrunī, varat izvēlēties mazgājamajai virsmai piemērotāko spiedienu. Aplikācijā integrētais mobilais konsultants sniegs lietotājam dažādus praktiskus padomus katrai tīrīšanas situācijai vai tīrāmam objektam, tādējādi panākot vislabākos tīrīšanas rezultātus. Papildus mobilajam konsultantam aplikācijā ir arī daudz noderīgas informācijas, piemēram, aprīkojuma komplektācija, sagatavošana lietošanai, apkope un lietošanas ieteikumi, kā arī tieša piekļuve „Kärcher Service“ vietnei. Nepieciešamo spiedienu viegli izvēlēties, pagriežot smidzināšanas sprauslu, izvēlētais spiediens tiek parādīts arī smidzināšanas pistoles G 160 Q Power Control ekrānā. K 4 Power Control ir aprīkots arī ar Kärcher Plug 'n' Clean mazgāšanas līdzekļa nomaiņas sistēmu, kas ļauj viegli nomainīt vienu mazgāšanas līdzekli ar citu. Ierīce ir aprīkota ar teleskopisku rokturi ērtai transportēšanai. Power Control smidzināšanas pistole un Quick Connect smidzināšanas sprausla Optimāli iestatījumi katrai virsmai. Trīs spiediena iestatījumi un viens mazgāšanas līdzekļa iestatījums. Pilnīga kontrole — manuālais displejs parāda izvēlētos iestatījumus. „Quick Connect“ sistēma vieglai augstspiediena šļūtenes un piederumu pievienošanai. Plug 'n' Clean – Kärcher mazgāšanas līdzekļa sistēma Inovatīva sistēma Kärcher mazgāšanas līdzekļu pudeļu ievietošanai. Ātrai, ērtai un vienkāršai mazgāšanas līdzekļu lietošanai ar augstspiediena mazgātājiem. Kärcher mazgāšanas līdzekļi palielina efektivitāti, aizsargā un rūpējas par virsmu. Tehniskie dati Spriegums (V/Hz) 230 / 50 Spiediens (bar/MPa) 20 – 130 / 2 – 13 Ūdens plūsma (l/h) 420 Veiktspēja (m²/h) 30 Pieplūdes ūdens temperatūra (°C) 40 Jauda (kW) 1,8 Strāvas vads (m) 5 Svars (bez piederumiem) (kg) 11,5 Svars (ar iepakojumu) (kg) 14,4 Izmēri (G x P x A) (mm) 402 x 306 x 588. Ierīce Augstspiediena smidzināšanas pistole, G 160 Q Power Control Vario Power regulējama smidzināšanas sprausla Rotācijas sprausla Augstspiediena šļūtene, 8 m Ātrs savienojums ierīces sānos Tīrīšanas līdzekļa uzklāšana pa Plug 'n' Clean sistēmu Teleskopiskais rokturis Ūdens dzesēšanas sistēma motorā Mīksts maisiņš Ar integrētu ūdens filtru Dārza šļūtenes savienojums 3/4"

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri