Tikai internetā
KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K3 CAR &amp HOME T50
Kods: 4039784948129

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K3 CAR &amp HOME T50

182,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Ļoti viegli notīriet netīrumus – ar Kärcher K3 Car & Home ar automašīnas komplektu un mājas komplektu. Speciālajā auto tīrīšanai paredzētajā komplektā ietilpst mazgāšanas birste, putu uzgalis un 0,5l auto šampūns. Mājas komplekts ar Patio & Deck tīrīšanas līdzekli (0,5 l) un T-Racer T 1 ļauj tīrīt lielas virsmas bez šļakatām. Spiediena mazgātājam ir Quick Connect pistole un 6 m augstspiediena šļūtene, šis komplekts ir ideāli piemērots neregulāriem darbiem mājās, piemēram, velosipēdu, dārza žogu vai motociklu mazgāšanai, virsmas spīd. Pateicoties Vario Power izsmidzināšanas uzgalim (VPS), ūdens spiedienu var regulēt vienkārši pagriežot, tādējādi pielāgojot to tīrāmajai virsmai. Netīrumu mazgātājs ar rotējošiem punktiem uzveic pat visnoturīgākos netīrumus. K3 Car & Home ierīcei ir integrēts ūdens filtrs, kas nodrošina ilgu kalpošanas laiku. Tehniskie dati: Spriegums (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60 Spiediens (bar/MPa) 20 - maks. 120/2 — maks. 12 Ūdens plūsma (l/h) maks. 380 Produktivitāte (m²/h) 25 Pieplūdes ūdens temperatūra (°C) maks. 40, Jauda (kW) 1,6, Svars (bez piederumiem) (kg) 5,8, Svars (ar iepakojumu) (kg) 9, Izmēri (G x P x A) (mm) 275 x 279 x 803, Ierīce: Mājas komplekts: T 1 virsmu mazgāšanai un Patio & Deck tīrīšanas līdzekļiem, Komplekts automašīnai: Mazgāšanas birste, putu uzgalis, auto šampūns 0,5 l, augstspiediena smidzināšanas pistole: Standarta ātrais savienojums, Vario Power regulējams smidzināšanas uzgalis, Rotācijas uzgalis, Augstspiediena šļūtene: 6 m, Ātrs savienojums ierīces sānos, Tīrīšanas līdzekļa lietošana caur: Tvertni, Ar integrētu ūdens filtru, Dārza šļūtenes savienojums 3/4"

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K3 CAR &amp HOME T50
+ + +
Komplekta cena
199,61 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri