Tikai internetā
KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 5 PREMIUM
Kods: 4054278079455

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 5 PREMIUM

390,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

K 5 Premium augstspiediena iekārta ar jaudīgu ūdens dzesēšanas motoru ir ideāli piemērota vidēji netīru virsmu mazgāšanai. Viegli notīriet automašīnas, akmens sienas un velosipēdus. Iekārtas komplektācijā ietilpst smidzināšanas pistole ar praktisku Quick Connect savienojumu, 8 m gara augstspiediena šļūtene, Vario Power spiediena uzgalis (VPS), rotācijas uzgalis noturīgu netīrumu noņemšanai un ūdens filtrs, kas pasargā ierīci no netīrumiem. Komplektā ietilpst arī P&C universālais mazgāšanas līdzeklis. Tehniskie dati: Spriegums (V/Hz) 230 / 50, Spiediens (bar/MPa) 20 - maks. 145/2 — maks. 14,5 Ūdens plūsma (l/h) maks. 500 Produktivitāte (m²/h) 40 Pieplūdes ūdens temperatūra (°C) maks. 40, Jauda (kW) 2,1, Svars (bez piederumiem) (kg) 14,5, Svars (ar iepakojumu) (kg) 18,2, Izmēri (G x P x A) (mm) 349 x 426 x 878, Ierīce: Mazgāšanas līdzekļi: Universāls mazgāšanas līdzeklis RM 626, 1 l, Augstspiediena smidzināšanas pistole: Standarta ātrais savienojums, Vario Power regulējams smidzināšanas uzgalis, Rotācijas uzgalis, Integrēta augstspiediena šļūtenes spole, Augstspiediena šļūtene: 8 m, Ātrs savienojums ierīces sānos, Tīrīšanas līdzekļa lietošana caur: Plug 'n' Clean sistēmu, Ūdens dzesēšanas sistēma dzinējā, Ar integrētu ūdens filtru, Dārza šļūtenes savienojums 3/4"

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 5 PREMIUM
+ + +
Komplekta cena
407,86 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri