Tikai internetā
KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K-5
Kods: 4039784729650

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K-5

382,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Kärcher „K5“ ir aprīkots ar ūdens dzesēšanas dzinēju un paredzēts vidēji netīru virsmu mazgāšanai: velosipēda, automašīnas, dārza mēbeļu vai žoga. Šīs ierīces standarta aprīkojumā ietilpst arī smidzināšanas pistole, 8 m gara augstspiediena šļūtene, augstspiediena šļūtenes pieslēguma sistēma „Quick Connect“, regulējama spiediena sprausla „Vario Power“, rotējoša sprausla noturīgu netīrumu noņemšanai un ūdens filtrs, kas aizsargā ierīci no netīrumu iekļūšanas. Komplektā papildus ir „Plug&Clean“ universālā mazgāšanas līdzekļa iepakojums (1000 ml). Izcila efektivitāte. Mūsdienīgais motors ar ūdens dzesēšanas jūs noteikti pārsteigs ar savu ilgo kalpošanas laiku un augsto efektivitāti. Mazgāšanas līdzekļa nomaiņas sistēma Plug 'n' Clean. Pateicoties Plug 'n' Clean sistēmai, vienu tīrīšanas līdzekli var ātri un ērti nomainīt ar citu tikai ar vienu kustību. Tehniskie dati Spriegums (V/Hz) 230 / 50 Spiediens (bar/MPa) 20 – 145 / 2 – 14,5 Ūdens plūsma (l/h) 500 Veiktspēja (m²/h) 40 Pieplūdes ūdens temperatūra (°C) 40 Jauda (kW) 2,1 Svars (bez piederumiem) (kg) 12,8 Svars (ar iepakojumu) (kg) 15,7 Izmēri (G x P x A) (mm) 344 x 396 x 875. Ierīce Tīrīšanas līdzeklis, Universāls mazgāšanas līdzeklis, 1 l Augstspiediena smidzināšanas pistole, Standarta ātrais pieslēgums Vario Power regulējama smidzināšanas sprausla Rotācijas sprausla Augstspiediena šļūtene, 8 m Ātrais savienojums ierīces sānos Tīrīšanas līdzekļa izmantošana pa Plug 'n' Clean sistēmu Ūdens dzesēšanas sistēma dzinējā Ar integrētu ūdens filtru Dārza šļūtenes savienojums 3/4"

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri