Tikai internetā
KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 3 HOME T50
Kods: 4039784951129

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 3 HOME T50

190,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

K3 Home komplektam ir pievienots lielisks augstspiediena mazgātājs, neregulāru netīrumu tīrīšanai mājās. Ierīci var izmantot velosipēdu, dārza mēbeļu vai motociklu mazgāšanai. Ierīces komplektācijā ietilpst pistole ar praktisku Quick Connect savienojumu, 6 m gara augstspiediena šļūtene un ūdens filtrs, kas pasargā sūkni no netīrumu daļiņu iekļūšanas ierīcē. Tam ir arī Vario Power izsmidzināšanas šļūtene (VPS), kuras spiedienu var noregulēt atbilstoši jūsu tīrīšanas vajadzībām, to vienkārši pagriežot, un netīrumu noņemšanas līdzeklis ar rotējošu punktiņu strūklu, lai noņemtu noturīgus netīrumus. Mājas komplektā ietilpst virsmu tīrīšanas līdzeklis T 1 lielāku platību tīrīšanai bez šļakatām un 500 ml Patio & Deck mazgāšanas līdzeklis. Tehniskie dati: Spriegums (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60 Spiediens (bar/MPa) 20 - maks. 120/2 — maks. 12 Ūdens plūsma (l/h) maks. 380 Produktivitāte (m²/h) 25 Pieplūdes ūdens temperatūra (°C) maks. 40, Jauda (kW) 1,6, Strāvas vads (m) 5, Svars (bez piederumiem) (kg) 4,3, Svars (ar iepakojumu) (kg) 10,5, Izmēri (G x P x A) (mm) 275 x 279 x 802, Ierīce: Mājas komplekts: T 1 paredzēts virsmu mazgāšanai un Patio & Deck tīrīšanas līdzekļiem, augstspiediena smidzināšanas pistole: Standarta ātrais savienojums, Vario Power regulējams smidzināšanas uzgalis, Rotācijas uzgalis, Augstspiediena šļūtene: 6 m, Ātrs savienojums ierīces sānos, Tīrīšanas līdzekļa lietošana caur: Tvertni, Ar integrētu ūdens filtru, Dārza šļūtenes savienojums 3/4"

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri