Kods: 4054278604046

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 2 JAUDAS VADĪBA

113,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Kļūstiet par tīrīšanas ekspertu, izmantojot Kärcher Home & Garden mobilo lietojumprogrammu. Kopā ar augstspiediena mazgātāju Kärcher K 2 Power Control jūs varat sasniegt vislabākos tīrīšanas rezultātus. Lietojumprogrammā ir integrēts programmu konsultants, kas sniegs lietotājam praktiskus padomus un ieteikumus, lai lieliski izpildītu katru tīrīšanas uzdevumu. Lietotnē jūs atradīsiet detalizētu informāciju par ierīci un ātru piekļuvi „Kärcher Service“ lapai. Augstspiediena iekārta tiek komplektēta ar augstspiediena pistoli un divām smidzināšanas sprauslām ar ātrā savienojuma adapteri. Spiediena līmeni var iestatīt tieši uz Click Vario Power smidzināšanas uzgaļa – lai maksimāli kontrolētu katru tīrīšanas uzdevumu. Ierīcei ir arī regulējama augstuma teleskopiskais rokturis ērtai transportēšanai un uzglabāšanai, sūkšanas šļūtene ērtai mazgāšanas līdzekļu lietošanai, piederumu turētāji, augstspiediena pistole, vads un 5 metru šļūtene. Spriegums (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60 Spiediens (bar/MPa) 20 - maks. 110/2 — maks. 11 Ūdens plūsma (l/h) maks. 360 Produktivitāte (m²/h) 20 Pieplūdes ūdens temperatūra (°C) maks. 40 Jauda (kW) 1,4 Strāvas vads (m) 5 Svars (bez piederumiem) (kg) 4 Svars (ar iepakojumu) (kg) 5,6 Izmēri (I x W x H) (mm) 246 x 280 x 586 Augstspiediena smidzināšanas pistole, G 120 Q Vario Sprauslas sprausla Rotējoša sprausla Augstspiediena šļūtene, 5 m Ātrā savienošana ierīces sānos Tīrīšanas līdzekļa uzklāšana caur, iesūkšana Teleskopiskais rokturis Ar integrētu ūdens filtru Dārza šļūtenes savienotājs 3/4"

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 2 JAUDAS VADĪBA
+ + +
Komplekta cena
126,25 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri