Tikai internetā
KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 7 PREMIUM POWER
Kods: 4054278961330

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 7 PREMIUM POWER

549,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

K 7 Premium Power ar integrētu ūdens dzesēšanas motoru, kas nodrošina izturību, ir paredzēts ikdienas tīrīšanas darbiem, kā arī smago netīrumu noņemšanai, kas uzkrājas uz celiņiem, baseiniem, velosipēdiem un automašīnu virsmām. Ierīcē ietilpst pistole ar Quick Connect adapteri savienošanai ar augstspiediena šļūteni, kuras garums ir 10 m, ūdens filtrs sūkņa aizsardzībai, Vario Power smidzināšanas uzgalis (VPS) un rotācijas uzgalis ar rotācijas punkta strūklu. VPS spiediena iestatījumu var regulēt, pagriežot roku, un rotējošais uzgalis ātri uzveiks pat visnoturīgākos netīrumus. Komplektā šļūtenes spole, Plug 'n' Clean tīrīšanas līdzekļa ātrās maiņas sistēma, alumīnija teleskopiskais rokturis un ērta piederumu uzglabāšanas vieta. Tehniskie dati: Spriegums (V/Hz) 230 / 50, Spiediens (bar/MPa) 20 - maks. 180/2 — maks. 18 Ūdens plūsma (l/h) maks. 600 Produktivitāte (m²/h) 60 Pieplūdes ūdens temperatūra (°C) maks. 60, Jauda (kW) 3, Strāvas vads (m) 5, Svars (bez piederumiem) (kg) 17,9, Svars (ar iepakojumu) (kg) 22, Izmēri (G x P x A) (mm) 459 x 330 x 666, Ierīce: Augstspiediena smidzināšanas pistole: G 180 Q smidzināšanas pistole, Vario Power regulējams smidzināšanas uzgalis, Rotācijas uzgalis, Integrēta augstspiediena šļūtenes spole, Augstspiediena šļūtene: 10 m, Ātrs savienojums ierīces sānos, Tīrīšanas līdzekļa lietošana caur: Plug 'n' Clean sistēmu, Teleskopiskais rokturis, Ūdens dzesēšanas sistēma dzinējā, Ar integrētu ūdens filtru, Dārza šļūtenes savienojums 3/4"

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 7 PREMIUM POWER
+ +
KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 7 PREMIUM POWER 549,00 € / GAB
Komplekta cena
561,60 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri