Tikai internetā
KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 3 POWER CONTROL HOME
Kods: 4054278786575

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 3 POWER CONTROL HOME

195,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Pateicoties integrētajam konsultantam viedierīces aplikācijā "Home & Garden", kas ir savienots ar K3 Power Control augstspiediena ierīci, ierīces lietotājs var sasniegt vislabākos tīrīšanas rezultātus – un kļūt par īstu tīrīšanas ekspertu. Aplikācija nodrošina lietotājam visaptverošu servisu – tostarp ierīcē sniegto informāciju un saiti uz Karcher servisa portālu. Pareizo spiediena līmeni var iestatīt aplikācijā vai uz smidzinātāja un pārbaudīt smidzinātāja G 120 Q Power Control displejā. Pateicoties integrētajai tvertnei, tīrīšanas līdzekļus ir viegli nomainīt. Karcher K3 Power Control pārsteidz arī ar savu teleskopisko rokturi, kas ļauj ērti transportēt ierīci un uzglabāt to ērtā vietā. Ierīces stabilitāti nodrošina funkcionālais statīvs ar piederumu un kabeļu turētājiem un Karcher Quick Connect sistēma. To var izmantot arī kā otru pārnēsāšanas rokturi, kas ļauj ļoti ērti novietot ierīci plauktā vai automašīnas bagāžniekā, kad nepieciešams. Iekļauts mājas kopšanas komplektā "Home Kit", kurā ietilpst virsmu tīrīšanas līdzeklis T 1 virsmas tīrīšanas līdzeklis un 500 mililitru ietilpības "Patio & Deck" tīrīšanas līdzeklis terašu un balkonu tīrīšanai. Tehniskie dati: Spriegums (V/Hz) 220 - 240 / 50 - 60 Spiediens (bar/MPa) 20 - maks. 120/2 — maks. 12 Ūdens plūsma (l/h) maks. 380 Produktivitāte (m²/h) 25 Pieplūdes ūdens temperatūra (°C) maks. 40, Jauda (kW) 1,6, Strāvas vads (m) 5, Svars (bez piederumiem) (kg) 4,4, Svars (ar iepakojumu) (kg) 7,6, Izmēri (G x P x A) (mm) 297 x 280 x 677, Ierīce: Mājas komplekts: T 1 paredzēts virsmu mazgāšanai un Patio & Deck tīrīšanas līdzekļiem, augstspiediena smidzināšanas pistole: G 120 Q Power Control, Vario Power regulējams smidzināšanas uzgalis, Rotācijas uzgalis, Augstspiediena šļūtene: 7 m, Ātrs savienojums ierīces sānos, Tīrīšanas līdzekļa lietošana caur: Tvertni, Noņemama tīrīšanas līdzekļa tvertne, Ar integrētu ūdens filtru, Dārza šļūtenes savienojums 3/4"

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 3 POWER CONTROL HOME
+ + +
Komplekta cena
227,97 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri