-25%
SILA UNIVERSĀLĀS MAZGĀŠANAS KAPSULAS 12GAB
Kods: 4823107603280

SILA UNIVERSĀLĀS MAZGĀŠANAS KAPSULAS 12GAB

4,99 € 3,74 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Bīstami! Kairina ādu. Izraisa nopietnu acu kairinājumu.Kaitīgs ūdens organismiem, ar paliekošām sekām. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Pēc lietošanas rūpīgi nomazgājiet. Valkājiet aizsargcimdus/valkājiet aizsargapģērbu/izmantojiet acu (sejas) aizsarglīdzekļus. Sargāt no apkārtējās vides.NONĀKOT SASKARĒ AR ACĪM: Vairākas minūtes skalojiet acis ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpināt skalot acis. NONĀKOT SASKARĒ AR ĀDU: skalot ar lielu daudzumu ziepju un ūdens. Ja rodas ādas kairinājums vai izsitumi: konsultējieties ar ārstu. Novelciet piesārņoto apģērbu un nomazgājiet to pirms uzvilkšanas. Nekavējoties sazinieties ar SAINDĒŠANĀS KONTROLES UN INFORMĀCIJAS BIROJU vai meklējiet medicīnisko palīdzību. Vairākas minūtes skalojiet acis ar ūdeni. 15-30% anjonu virsmaktīvās vielas, 5-15% nejonu virsmaktīvās vielas, <5% ziepes, disperģents, kompleksu veidojošais līdzeklis, smaržvielu sastāvs, (Hexyl Cinnamal, Butylphnyl Methylpropional, Linalol, Geraniol, Citronellol, Alpha Isomethyl lonone), fermenti, kondicionējošas piedevas, krāsvielas, pārneses inhibitors, putu mazināšanas līdzeklis.

Datu lapa
Preču zīmeSILA

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri