-25%
SAIMNIECĪBAS ZIEPES ČISTYJ DOM 1L ŠĶIDRAS BSSSUM1000
Kods: 4820091144430

SAIMNIECĪBAS ZIEPES ČISTYJ DOM 1L ŠĶIDRAS BSSSUM1000

2,19 € 1,64 €/ GAB
1,64 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Šķidrais veļas mazgāšanas līdzeklis Saimniecības ziepes 1000 ml Šis mazgāšanas un tīrīšanas līdzeklis pēc sava sastāvā ir ļoti tuvs ziepēm. Piemērots mazgāšanai ar rokām un automātiskajām veļasmašīnām, dažādu virsmu tīrīšanai (durvis, grīdas, izlietnes, virtuves un vannas istabas). Labi mazgājas gan karstā, gan aukstā ūdenī. Lietošanas metodes: Mazgājot ar rokām: 50 ml mazgāšanas līdzekļa, t.i. divus korķus (cietam ūdenim - 75 ml) sajauc ar 5-6 L silta ūdens. Mērcēt veļu 15-20 minūtes un mazgājiet. Mazgājot ar automātisko veļas mašīnu: vienai mazgāšanas reizei pievienojiet 50 ml mazgāšanas līdzekļa. Izmantojiet 75 ml mazgāšanas līdzekļa ļoti netīrai veļai vai mazgāšanai cietā ūdenī. Mājas uzkopšanai: Sajaukt 25 ml ar 5 l silta ūdens un tīrīt virsmas. UZMANĪBU! Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. NONĀKOT SASKARĒ AR ACĪM: Vairākas minūtes skalojiet acis ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un, ja to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Ja acu kairinājums nepāriet: konsultēties ar ārstu. Uzglabāt sausā un vēsā vietā. Uzglabāt +5°C - +30°C. Izcelsmes valsts: Ukraina ražotājs: Ukraina.

Datu lapa
Preču zīmeČISTYJ DOM

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SAIMNIECĪBAS ZIEPES ČISTYJ DOM 1L ŠĶIDRAS BSSSUM1000
+ +
Komplekta cena
4,85 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri