AR KODU
-30%
SAIMNIECĪBAS ZIEPES ČISTYJ DOM 1L BALTAS ŠĶIDRAS BSSSUM1000B
Kods: 4820091146595

SAIMNIECĪBAS ZIEPES ČISTYJ DOM 1L BALTAS ŠĶIDRAS BSSSUM1000B

2,48 €/ GAB
2,48 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

-30%
Saņemiet 30% atlaidi ar kodu OFF30
Veiksmīgi nokopēts

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Šķidrais veļas mazgāšanas līdzeklis Saimniecības ziepes 1000 ml

Piemērotas bērnu un zīdaiņu drēbju mazgāšanai ar rokām un automātiskajām veļas mašīnām

Efektīva traipu noņemšana

Kompleksajam tīrīšanas līdzeklim 2

0 mazgāšanas reizes Universāls mazgāšanas līdzeklis-tīrītājs "Baltās šķidrās saimniecības ziepes" ir piemērotas mazgāšanai ar rokām un automātiskajām veļas mašīnām , dažādu virsmu tīrīšana un mazgāšana .

Sastāvs ir ļoti tuvs ziepēm. Piemērots bērnu un mazuļu drēbju mazgāšanai ūdens temperatūrā no +20°C līdz +95°C. Bez hlora un fosfātiem piemērots visu veidu audumu mazgāšanai. Piecu enzīmu komplekss intensīvi attīra dažāda veida traipus.

Lietošanas metodes: Mazgājot ar rokām: 50 ml mazgāšanas līdzekļa, t.i. divus korķus (cietam ūdenim - 75 ml) sajauc ar 5-6 L silta ūdens. Iemērciet veļu uz 15-20 minūtēm un izmazgājiet.

Mazgājot ar automātisko veļas mašīnu: vienai mazgāšanas reizei pievienojiet 50 ml (2 korķus) mazgāšanas līdzekļa. Izmantojiet 75 ml mazgāšanas līdzekļa ļoti netīrai veļai vai mazgāšanai cietā ūdenī.

Mājas uzkopšanai: Sajaukt 25 ml ar 5 l silta ūdens un tīrīt virsmas. 1000ml = 13-20 mazgāšanas reizes.

Traipu tīrīšana: uzlejiet uz traipa mazgāšanas līdzekli, pagaidiet 15-20 minūtes, turpiniet mazgāt kā parasti.

UZMANĪBU! Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. NONĀKOT SASKARĒ AR ACĪM: Vairākas minūtes skalojiet acis ar ūdeni.

Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un, ja to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Ja acu kairinājums nepāriet: konsultēties ar ārstu. Uzglabāt sausā un vēsā vietā. Uzglabāt +5°C - +30°C.

Izcelsmes valsts: Ukraina

Ražotājs: Ukraina.

Saimniecības ziepes - viens no ekonomiskākajiem un tradicionālākajiem veidiem, kā atrisināt tīrības problēmu. Saimniecības ziepes ir izgatavotas no dabīgām izejvielām vai no sintētiskām taukskābēm. Lai gan oficiālais termins ir veļas mazgāšanas ziepes, to izmanto daudz plašāk. Saimniecības ziepes ir paredzētas sanitāri higiēniskiem un saimnieciskiem nolūkiem – mazgāšanai, virsmu, trauku u.c. mazgāšanai. Labi mazgā karstā un aukstā ūdenī, lieliski noņem vecos netīros traipus, neaizvietojams mazgājot darba apģērbu. Piemērots bērnu un mazuļu drēbju mazgāšanai ūdens temperatūrā no +20°C līdz +95°C.

Saimniecības ziepes joprojām atrod savus pircējus, neskatoties uz milzīgo mazgāšanas līdzekļu izvēli veikalos. To galvenokārt izmanto mazgāšanai, īpaši bērnu un dabīgiem audumiem, kā arī virsmu mazgāšanai. Fakts ir tāds, ka šīm ziepēm ir daudzas īpašības, kas nav raksturīgas cita veida mazgāšanas līdzekļiem.

Pirmkārt, tas ir dabisks un videi draudzīgs produkts. Cietās saimniecības ziepes - taukskābju nātrija sāļi un ir izgatavoti no augu eļļām un dzīvnieku taukiem un augstas kvalitātes īpašām piedevām, kas uzlabo to pielietojuma īpašības.

Otrkārt, veļas ziepēm ir sārmains līdzsvars (pH 11-12), kas ļauj tām noņemt pat visizturīgākos netīrumus. Var mazgāt gan aukstā, gan karstā ūdenī. Ir secināts, ka vilnas izstrādājumiem ir labvēlīga mazgāšana ar saimniecības ziepēm, padarot tos pūkainus un mīkstus.

Treškārt, ir pierādīts, ka saimniecības ziepēm piemīt antibakteriālas īpašības. Kā antiseptisks līdzeklis to izmanto medicīnā un ir neaizstājams rūpniecisko telpu tīrīšanai.

Visbeidzot, saimniecības ziepes ir nekaitīgas cilvēkiem, jo tās satur tikai dabīgas sastāvdaļas*. Tas ir hipoalerģisks (var izmazgāt pat bērnu drēbes) un nekairina ādu.

*Pirms lietošanas pārbaudiet, vai izmantotās ziepes ir izgatavotas tikai no dabīgiem materiāliem vai satur piedevas.

 

Taukskābju daudzums veļas ziepēs nepārsniedz 72%, tajās ir daudz sārmu, tās ātri un efektīvi šķīdina netīrumus, turklāt tām ir arī pretmikrobu iedarbība. Ziepju, tostarp saimniecības, vērtība ir to plaša pielietojuma iespēja. Tomēr šim mazgāšanas līdzeklim ir arī savi trūkumi. Sārms, kas tik labi tiek galā ar traipiem, vienlaikus izžāvē un attauko roku ādu. Tāpēc lietojiet aizsargcimdus vai pēc saimniecības ziepju lietošanas neaizmirstiet uzklāt rokas mitrinošu krēmu.

 

Augstais taukskābju saturs (72 %) nodrošina lielāku ziepju tīrīšanas spēju.

Atkarībā no taukskābju satura ir trīs veļas ziepju kategorijas:

I (72%), II (70%), III (65%).

Jo lielāks ir taukskābju saturs, jo labāk ziepes tiek galā ar netīrumiem un baktērijām.

 

Saskaņā ar pieejamajiem datiem senajā Šumerā un Babilonijā (apmēram 2800. g. p.m.ē.) tika ražotas mūsdienu saimniecības ziepju priekštecis. Ziepju izgatavošanas paņēmienu apraksti ir atrasti Mezopotāmijā uz māla plāksnītēm, kas datētas ap 2200 gadu pirms mūsu ēras. Ēģiptes papiruss no otrās tūkstošgades pirms mūsu ēras vidus liecina, ka ēģiptieši regulāri mazgājās ar ziepēm. Līdzīgi mazgāšanas līdzekļi tika plaši izmantoti Senajā Romā.

Datu lapa
ZīmolsČISTYJ DOM

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri