Kods: 4820091146595

SAIMNIECĪBAS ZIEPES ČISTYJ DOM 1L BALTAS ŠĶIDRAS BSSSUM1000B

2,48 €/ GAB
2,48 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Šķidrais veļas mazgāšanas līdzeklis Saimniecības ziepes 1000 ml

Piemērotas bērnu un zīdaiņu drēbju mazgāšanai ar rokām un automātiskajām veļas mašīnām

Efektīva traipu noņemšana

Kompleksajam tīrīšanas līdzeklim 2

0 mazgāšanas reizes Universāls mazgāšanas līdzeklis-tīrītājs "Baltās šķidrās saimniecības ziepes" ir piemērotas mazgāšanai ar rokām un automātiskajām veļas mašīnām , dažādu virsmu tīrīšana un mazgāšana .

Sastāvs ir ļoti tuvs ziepēm. Piemērots bērnu un mazuļu drēbju mazgāšanai ūdens temperatūrā no +20°C līdz +95°C. Bez hlora un fosfātiem piemērots visu veidu audumu mazgāšanai. Piecu enzīmu komplekss intensīvi attīra dažāda veida traipus.

Lietošanas metodes: Mazgājot ar rokām: 50 ml mazgāšanas līdzekļa, t.i. divus korķus (cietam ūdenim - 75 ml) sajauc ar 5-6 L silta ūdens. Iemērciet veļu uz 15-20 minūtēm un izmazgājiet.

Mazgājot ar automātisko veļas mašīnu: vienai mazgāšanas reizei pievienojiet 50 ml (2 korķus) mazgāšanas līdzekļa. Izmantojiet 75 ml mazgāšanas līdzekļa ļoti netīrai veļai vai mazgāšanai cietā ūdenī.

Mājas uzkopšanai: Sajaukt 25 ml ar 5 l silta ūdens un tīrīt virsmas. 1000ml = 13-20 mazgāšanas reizes.

Traipu tīrīšana: uzlejiet uz traipa mazgāšanas līdzekli, pagaidiet 15-20 minūtes, turpiniet mazgāt kā parasti.

UZMANĪBU! Izraisa nopietnu acu kairinājumu. Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. NONĀKOT SASKARĒ AR ACĪM: Vairākas minūtes skalojiet acis ar ūdeni.

Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un, ja to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Ja acu kairinājums nepāriet: konsultēties ar ārstu. Uzglabāt sausā un vēsā vietā. Uzglabāt +5°C - +30°C.

Izcelsmes valsts: Ukraina

Ražotājs: Ukraina.

Datu lapa
Preču zīmeČISTYJ DOM

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri