Jauns -25%
RINGUVA PLIUS MAZGĀŠANAS LĪDZEKLIS SPORTA DRĒBĒM, 20 MAZGĀŠANAS REIZES, 1 L
Kods: 4770495348647

RINGUVA PLIUS MAZGĀŠANAS LĪDZEKLIS SPORTA DRĒBĒM, 20 MAZGĀŠANAS REIZES, 1 L

4,70 € 3,53 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

RINGUVA PLUS koncentrētais mazgāšanas līdzeklis paredzēts sporta un brīvā laika apģērbu mazgāšanai. Maigi mazgā sintētiskos, Gore-Tex, Sympatex šķiedras audumus, nodrošinot to izturību. Sastāvā esošā īpašā piedeva piemīt antibakteriālas īpašības, aizsargā audumus no baktēriju uzkrāšanās, efektīvi noņem sviedrus un neitralizē nepatīkamās smakas. Sastāvs nesatur fosfātus, alergēnus smaržvielas, optiskos balinātājus, balinātājus uz skābekļa bāzes. Paredzēts mazgāšanai automātiskajās veļasmašīnās un ar rokām ūdenī 15-60°C temperatūrā. 1 l, 20 mazgāšanas reizes. Sastāvs: 5% vai vairāk, bet mazāk nekā 15% anjonu virsmaktīvās vielas, mazāk nekā 5% nejonu virsmaktīvās vielas, mazāk nekā 5% ziepes, smaržvielas, konservanti (benzisothiazolinone, methylisothiazolinone, laurylamine dipropylenediamine, hydroxydichlorodiphenyl ether).

Datu lapa
ZīmolsRINGUVA
Izfasēšana1 l
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri