Jauns -25%
SOAP TRADITIONS ŠĶIDRĀS SAIMNIECĪBAS ZIEPES 72%, 0,5L
Kods: 4820195505052

SOAP TRADITIONS ŠĶIDRĀS SAIMNIECĪBAS ZIEPES 72%, 0,5L

1,69 € 1,27 €/ GAB
2,54 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Šis produkts ir universāls: lieliski piemērots veļas mazgāšanai, labi darbojas kā trauku mazgāšanas līdzeklis, lieliski attīra rokas no netīrumiem un ir nepārspējams palīgs tīrīšanas "jautājumu" risināšanā. Šķidrā konsistence nodrošina ekonomisku lietošanu, un dozators padara to viegli lietojamu Tas notīra visas ļoti netīrās virsmas.
Īpašības:
aktīvās formulas pamatā ir 72% tradicionālo veļas ziepju pārslu
piemērotas veļas mazgāšanai, trauku mazgāšanai un roku higiēnai
viegli noņem netīrumus
patīkams aromāts
Lietošana: vienai mazgāšanai ar rokām: 50 ml produkta (mazgāšanai cietā ūdenī 100 ml) atšķaida ar 5 litriem silta ūdens, izmērcē veļu un atstāj uz 10-15 minūtēm, pēc tam var sākt mazgāt.
Mazgāšanai veļasmašīnā: izmantojiet 50 ml mazgāšanas līdzekļa (mazgāšanai cietā ūdenī 100 ml).
Mitrai tīrīšanai: 50 ml atšķaida 10 litros silta ūdens.
Trauku mazgāšanai: uzklāt uz sūkļa, saputot un noskalot ar ūdeni.
Viens mērvāciņš = 30 ml.

Pēc lietošanas rūpīgi nomazgājiet rokas. Ja rodas ādas kairinājums: konsultējieties ar ārstu. NONĀKOT SASKARĒ AR ACĪM: vairākas minūtes kārtīgi skalojiet ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis. Saturu/utilizēt saskaņā ar vietējiem/reģionālajiem/valsts/starptautiskajiem noteikumiem.
Uzglabāt temperatūrā no +5°C līdz +40°C, mitrumā, kas nav augstāks par 75%. Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā.

Sastāvs: <5% anjonu virsmaktīvās vielas, <5% amfoteriskā virsmaktīvās vielas, <5% nejonu virsmaktīvās vielas, nātrija hlorīds, polietoksilētais amīns, dinātrija EDTA, ziepju pārslas, smaržas, duļķotājs, konservants (1,2-benzisothiazol-3(2H)-one, 2-methyl-2H-isothiazol-3-one), citronskābe

Datu lapa
ZīmolsSOAP TRADITIONS
Izfasēšana0,5 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

SOAP TRADITIONS ŠĶIDRĀS SAIMNIECĪBAS ZIEPES 72%, 0,5L
+ +
Komplekta cena
3,59 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri