-25%
PERGEL VEĻAS MAZGĀŠANAS LĪDZEKLIS 1,3L KRĀSAINIEM
Kods: 5903111218072

PERGEL VEĻAS MAZGĀŠANAS LĪDZEKLIS 1,3L KRĀSAINIEM

4,59 € 3,44 €/ GAB
1,15 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Krāsainu audumu mazgāšanai automātiskajās veļas mazgājamajās mašīnās jebkurā ūdens cietības līmenī. Bez mērcēšanas. Bez fosfātiem.
LIETOŠANA: uzklāt tieši uz stipri smērētām vietām. Pievienojiet veļas mašīnai. Nelietot vilnas un zīda audumiem. Vilnu un zīdu mazgājiet ar speciāliem mazgāšanas līdzekļiem.
Mīkstam ūdenim izmantojiet - 60 ml mazliet netīrai veļai 120 ml vidēji netīrai veļai 180 ml ļoti netīrai veļai.
Vidēji cietam ūdenim izmantojiet 60 ml mazliet netīrai veļai 120 ml vidēji netīrai veļai 180 ml ļoti netīrai veļai.
Ja ūdens ir ciets - izmantojiet 90 ml mazliet netīrai veļai 150 ml vidēji netīrai veļai 210 ml ļoti netīrai veļai.
Uzglabājiet bērniem nepieejamā vietā. Sargāt no saskares ar acīm. NONĀKOT SASKARĒ AR ACĪM: Vairākas minūtes skalojiet acis ar ūdeni. Izņemiet kontaktlēcas, ja tādas ir un to ir viegli izdarīt. Turpiniet skalot acis.
SASTĀVDAĻAS: mazāk nekā 5% nejonu virsmaktīvās vielas, konservanti (Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, nātrija hlorīds), krāsvielas, smaržvielas (Citronellol, Hexyl Cinnamal, Amyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional).
Atgādinām, ka produktu sastāvs var tikt mainīts. Jaunākais sastāvdaļu saraksts ir norādīts uz iegādātā produkta iepakojuma. Ja internetā norādītās sastāvdaļas atšķiras no tām, kas norādītas uz iepakojuma, lūdzu, skatiet sarakstu uz iegādātā produkta.
Vislabāk lietot līdz dienas beigām: norādīts uz iepakojuma.
3L
Iepakojumā ir 4 gab
Izcelsmes valsts: ES
Ražotājs: Garchem, Kakolewo 68a, 62-066 Granowo

Datu lapa
Preču zīmePERGEL
Iepakojums3 l

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

PERGEL VEĻAS MAZGĀŠANAS LĪDZEKLIS 1,3L KRĀSAINIEM
+ + +
Komplekta cena
23,18 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri