-25%
GARDENA SPIEDIENA SMIDZINĀTĀJS 5L 970461501
Kods: 4078500051156

GARDENA SPIEDIENA SMIDZINĀTĀJS 5L 970461501

40,99 € 30,74 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Ergonomisks spiediena smidzinātājs augu kopšanai. Ar integrētu konusa atveri ērtai piepildīšanai, bet protektors nodrošina ērtāku uzpumpēšanu. Izmantojot GARDENA 5 L "Comfort" spiediena smidzinātāju, jūs varat parūpēties par augiem savā dārzā. Izmantojiet to ziediem, krūmiem vai pat kokiem - aplaistīšanai, mēslošanai vai augu aizsardzībai gan ķīmiski, gan organiski. Pirms sākat, palieliniet spiedienu 5 litru tvertnē, pumpējot D rokturi uz augšu un uz leju. Tā kā augstspiediena smidzinātājam ir arī ergonomisks kājas protektors, pumpējot vienmēr būs stingrs atbalsts. Lai uztaisītu savus ekoloģiskos augu maisījumus, komplektā ir iekļautas receptes un neilona filtrs. Izmantojot šo filtru, ir viegli izkāst nātru novārījumu, izmantojiet to, lai pasargātu augus no kaitēkļiem, piemēram, laputīm. Uzpildīšanu ievērojami atvieglo 12 cm konusa atvere. Kad viss ir gatavs smidzināšanas procesam, izmantojiet ergonomisko plecu polsterējumu, lai produktu nēsāt līdzi būtu ērti. Lai uzzinātu, cik daudz šķidruma joprojām atrodas tvertnē, vienkārši paskatieties uz korpusā esošo caurspīdīgo daļu. Smidzināšanas sprausla ērti iekļaujas jūsu rokā, un tai ir bloķēšanas funkcija. Izmantojot dažādas izsmidzināšanas funkcijas (strūklu vai miglu), jūs varat izvēlēties vispiemērotāko veidu, kā parūpēties par saviem augiem.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri