Kods: 4078500051118

GARDENA SPIEDIENA SMIDZINĀTĀJS 1L 970462701

11,99 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Ērts pumpēšanas smidzinātājs lietošanai gan ārpus telpām, gan iekštelpās ar papildu atveri. GARDENA 1 L pumpja smidzinātājam ir daudz noderīgu funkciju, kas palīdzēs jums aplaistīt augus un ziedus mājās vai dārzā. Piemēram, papildu atverei ar mērvāciņu ir funkcija "3in1". Caur šo otro atveri jūs varat viegli uzpildīt smidzinātāju, pievienot nepieciešamo mēslojuma devu un atkal to iztukšot. Nav nepieciešams atskrūvēt izsmidzināšanas galviņu, tas vienmēr saglabās jūsu rokas sausas. Lietojot smidzinātāju, katra roktura nospiešanas reize rada vienmērīgu smidzināšanas plūsmu lielos attālumos. Integrētā 360° funkcija nodrošina to, ka gaiss neiekļūst šļūtenē, pat ja smidzinātājs tiek turēts citā leņķī. Laistot, jūs varat izvēlēties izmantot pilnu plūsmu vai smalku izsmidzināšanas plūsmu, jo izturīgo un kvalitatīvo misiņa sprauslu var viegli regulēt, lai jūs varētu pielāgot to savu augu vajadzībām. Tāpat jūs vienmēr varat kontrolēt ūdens līmeni, jo trauks ir izgatavots no caurspīdīga materiāla.

Datu lapa
Preču zīmeGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri