Kods: 4054278886060

KARCHER AKUMULATORA IZSMIDZINĀTĀJS BEZ BATERIJAS

84,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Izsmidzinātājs ar akumulatoru PSU 4-18 palīdzēs dārzā izsmidzināt šķidro mēslojumu vai kopšanas līdzekļus. Neatkarīgi no tā, vai tā ir mēslošana, kaitēkļu vai nezāļu apkarošana vai stādu laistīšana, PSU 4-18 ir lieliski piemērots visiem darbiem: no miglošanas līdz izsmidzināšanai ar strūklu. Lai palielinātu spiedienu, nav nepieciešams veikt garlaicīgo, manuālo sūknēšana. Ar vienu pogas spiedienu jūs ieslēgsiet smidzinātāja sūkni. Izsmidzināšanas režīmu var regulēt pēc vajadzības, izmantojot pistoles sprūda slēdzi, pārslēdzot to uz nepārtrauktu darbību vai nepārtraukti regulējot tieši uz sprauslas - no smalkas miglas līdz punktveida smidzināšanai. Plecu siksna atvieglo ierīces nēsāšanu ar vienu roku. 4 litru tvertnei ir integrēts uzpildes līmeņa indikators, un tvertnes vāks kalpos kā mērtrauks. Smidzinātāju var pagarināt līdz 75 cm, lai ērti sasniegtu pat attālākās vietās. Lai uzglabātu 18 V augu smidzinātāju, pistoli var noņemt un piestiprināt pie sprauslas skavas uz ieliktņa. 4 litru tilpums ar uzpildes līmeņa indikators. Nepārtraukta šķidruma līmeņa uzturēšana. Integrēts mērtrauks tvertnes vākā. Atkarībā no pielietojuma lietotājs var regulēt miglošanas funkciju un punktu izsmidzināšanas straumi. Ar turētāju uz ierīces. Vietu taupoša uzglabāšana. Pieder 18 V Kärcher „Battery Power“ platformai. Reālā laika tehnoloģija ar LCD displeju: rāda atlikušo darbības laiku, atlikušo uzlādes laiku un akumulatora ietilpību. Ilgmūžīgs un spēcīgs, pateicoties litija jonu elementiem. Maināmo akumulatoru var izmantot ar citām 18 V Kärcher „Battery Power“ platformas ierīcēm. Maināmo akumulatoru var izmantot visās citās 18 V Kärcher Battery Power platformas ierīcēs. SPECIFIKĀCIJAS Tehniskie dati Akumulatora ierīce Akumulatora platforma: 18 V akumulatora platforma Spiediens darba režīmā (bar) 3 Ūdens plūsma (l/h) maks. 30 Ūdens ietilpība (l) 4 Akumulatora Tips: Litija jonu, maināms akumulators Spriegums (V) 18 Nepieciešamo bateriju skaits (vienībās) 1 Darbības laiks uz vienu akumulatora uzlādi (min) maks. 400 (2,5 Ah) / maks. 800 (5 Ah) Svars (bez piederumiem) (kg) 1,8 Svars (ar iepakojumu) (kg) 2,8 Izmēri (G x P x A) (mm) 750 x 182 x 365 Aprīkojuma variants: Akumulators un lādētājs nav iekļauti komplektācijā. Plecu siksna Mērtrauks Teleskopiskais smidzinātājs: 0,45 m, 0,75 m Slēdzams sprūda aizsargs. Smidzinātāja fiksators. Uzpildes līmeņa indikators.

Datu lapa
Preču zīmeKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KARCHER AKUMULATORA IZSMIDZINĀTĀJS BEZ BATERIJAS
+ +
Komplekta cena
89,01 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri