Kods: 4078500052399

GARDENA SMIDZINĀTĀJS 12L

99,00 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Uz muguras pārnēsājamais smidzinātājs ir paredzēts lielākiem dārziem, augļu kokiem Ja jums ir nepieciešams izsmidzināt lielu daudzumu šķidruma, 12 l GARDENA uz muguras pārnēsājamais smidzinātājs sniedz jums daudz brīvības un praktiskuma. Tas ir ideāli piemērots lielākiem augiem, piemēram, augļu kokiem vai pat vīnogulājiem, kas ir sastādīti lielākās platībās. Uz muguras pārnēsājamais smidzinātājs nodrošina lielisku komfortu, kas ievērojami atvieglo dārzkopības darbus un uzlabo labsajūtu. Pateicoties tvertnes ergonomiskajai formai un polsterētajām siksnām, to ir ļoti ērti nest. Smidzinātājs ir vienlīdz piemērots gan kreiļiem, gan labročiem. Lielā atvere ļauj ļoti viegli piepildīt trauku. Turklāt pievienotais filtrs novērš svešķermeņu iekļūšanu traukā, tāpēc sprausla vienmēr saglabājas tīra. Smidzināšanas uzgalis ir arī praktiski pielietojams. To var pagarināt, tādējādi palielinot smidzināšanas rādiusu, lai jūs varētu sasniegt no sevis tālāk esošās lapas. Smidzinātāja migla ir piemērota arī aplaistīšanai.

Datu lapa
KrāsaZila
Preču zīmeGARDENA

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri