-25%
GARDENA SMIDZINĀTĀJS 5L AKUMULATORA
Kods: 4078500052481

GARDENA SMIDZINĀTĀJS 5L AKUMULATORA

89,99 € 67,49 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Ar akumulatoru darbināms spiediena smidzinātājs ērtai augu kopšanai
GARDENA 5 l spiediena smidzinātājs „EasyPump“ ir ideāli piemērots augu un krūmu apsmidzināšanai. Darbojas ar integrētu litija jonu akumulatoru, kas nodrošina izsmidzināšanu bez papildu sūknēšanas, pateicoties nemainīgajam un vienmērīgajam spiedienam tvertnē. Lai 5 litru tvertni būtu vieglāk uzpildīt, izmērīt un iztukšot, tiek izmantota otrā atvere ar iebūvētu mērīšanas vāciņu, kas atrodas uz tvertnes. Ergonomiskais otrais rokturis atvieglo tā lietošanu un ļauj pēc darba satīt šļūteni, lai ietaupītu vietu. Papildu komfortu lietošanas laikā nodrošina polsterētās nēsāšanas siksnas, teleskopiskais pagarinājums, leņķveida uzgalis, papildu plakanais uzgalis un ergonomiskais sūkņa un pagarinājuma rokturis. Pateicoties caurspīdīgajai dozatora joslai, jūs vienmēr varat redzēt pašreizējo uzpildes līmeni. Lietojot pesticīdus un aplaistot augus, jums ir pieejamas šādas iespējas: smidzināšana ar lielu plūsmu, smidzināšana ar miglu un plakanas plūsmas smidzināšana precīzai smidzināšanai šaurās vietās. Varat strādāt ilgu laiku: spiediena smidzinātāja akumulators ar pilnu jaudu darbojas līdz pat 2 stundām. 5 l „EasyPump“ spiediena smidzinātājam komplektā ir iekļautas interesantas receptes videi draudzīgu maisījumu pagatavošanai. Komplektā ir iekļauts arī neilona filtrs mājās gatavotiem augu kopšanas maisījumiem.

Datu lapa
ZīmolsGARDENA
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri