Tikai internetā
KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 4 CLASSIC HOME
Kods: 4066529054623

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 4 CLASSIC HOME

225,00 €/ GAB

Pieejamība:

*Uzmanību! Šis produkts tiek pasūtīts tieši no piegādātāja, un tā piegāde var aizņemt 5-10 darba dienas.

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām

Šī ierīce ietilpst jebkur: nav svarīgi, vai automašīnas bagāžniekā, vai skapī, pateicoties tās kompaktajiem izmēriem, augstspiediena mazgātāju K 4 Classic Home var viegli transportēt un uzglabāt jebkurā vietā. Tomēr tam joprojām ir visas augstspiediena mazgājamās iekārtas īpašības. “Home Kit“ komplekts sastāv no virsmas tīrīšanas līdzekļa T 5 efektīvai tīrīšanai bez šļakatām un akmens un fasādes tīrīšanas līdzekļa (1 l). Turklāt regulējamais alumīnija teleskopiskais rokturis vienmēr nodrošina ērtu augstumu. Citas aprīkojuma daļas: "Quick Connect " smidzināšanas pistole, 6 m gara augstspiediena šļūtene, "Vario Power" smidzināšanas uzgalis (VPS), netīrumu tīrīšanas uzgalis un ūdens filtrs. Turklāt K 4 Classic Home, ar darba laukumu 30 m²/h ir ideāli piemērots regulāriem tīrīšanas darbiem ar mērenu piesārņojumu (mazas automašīnas, dārza žogi, velosipēdi utt.). Tehniska informācija:
Spriegums (Ph/V/Hz) 1 / 220 - 240 / 50 - 60
Spiediens (bar) 20 - max. 130
Ūdens plūsma (l/h) 420
Produktivitāte (m²/h) 30
Apgādes ūdens temperatūra (°C) max. 40
Jauda (W) 1800
Strāvas vads (m) 5
Svars (bez piederumiem) (kg) 4,6
Svars (ar iepakojumu) (kg) 8,8
Izmēri (G x P x A) (mm) 264 x 256 x 450
Komplektācija:

Mājas komplekts: T 5 terases tīrīšanas līdzeklis, akmens un fasāžu tīrīšanas līdzeklis 3-in-1, 1 l
Augstspiediena smidzināšanas pistole: G 120 Q
Vario Power regulējams smidzinātāja uzgalis
Rotācijas uzgalis
Augstspiediena šļūtene: 6 m
Dārza šļūtenes savienotājs 3/4"
Iekārta
Savienojuma sistēma Quick Connect
Tīrīšanas līdzekļa lietošana: Sūkšanas šļūtene
Teleskopisks rokturis:
Integrēts ūdens filtrs

Datu lapa
KrāsaDzeltena
ZīmolsKARCHER
Garantija

Par preces defektiem ar pārdevēju var sazināties 2 gadu laikā no iegādes datuma (likumā noteiktā kvalitātes garantija). Preču ražotāja garantija saistības ir spēkā tikai tad, ja netiek pārkāpti preces ekspluatācijas nosacījumi. Pirms preces lietošanas pircējam rūpīgi jāizlasa preces lietošanas instrukcija, ja tāda ir.

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

KARCHER AUGSTSPIEDIENA MAZGĀTĀJS K 4 CLASSIC HOME
+ + +
Komplekta cena
245,98 € / GAB
Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri