AR KODU
-30%
STICK IT KAITĒKĻU KONTROLES LĪDZEKLIS 20 ml
Kods: 4770168905047

STICK IT KAITĒKĻU KONTROLES LĪDZEKLIS 20 ml

6,99 €/ GAB
349,50 €/ l

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

-30%
Saņemiet 30% atlaidi ar kodu OFF30
Veiksmīgi nokopēts

PIEGĀDES IESPĒJAS:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Lietojums: augiem kaitīgu kukaiņu un ērču kontrolei. Mehāniski iznīcina tīklērces, laputis, bruņutis, lapu blusiņas, baltblusiņas, tripšus, kas kaitē dārzeņiem, puķēm, augļu krūmiem un kokiem, dekoratīvajiem un ainavu augiem. Produkts izmantojams kā alternatīva vai papildinājums insekticīdiem un (vai) akaricīdiem.
PIRMS PRODUKTA LIETOŠANAS RŪPĪGI IZLASIET INSTRUKCIJU!
Darbības veids: produkta darbības pamatā ir mehāniska iedarbība uz kaitēkļiem. Produkts ir dažādu silikona polimēru kombinācija. Pēc lietošanas šie savienojumi izplatās uz kaitēkļiem, kas barojas, un uz to ķermeņa izveido polimēru tīklu. Šis veidojums sagūsta kaitēkļus – bloķē to kustību. Rezultātā aptur kaitēkļu barošanos ar augiem un izraisa to bojāeju. Tādā veidā kaitēkļi tiek iznīcināti tikai mehāniski.
Sastāvs: polimēru silikona un siloksāna savienojumu maisījums, koncentrēta emulsija. Visi silikona kopolimēra maisījumā esošie monomēri atbilst ES Regulas 1907/2006 reģistrācijas prasībām.
Aktīvā viela: polialkilēnoksīdā modificēts heptametil-trisiloksāns (CAS Nr.67674-67-3).
Lietošanas ieteikumi: augus apsmidzina ar 0,2% šķīdumu (2 ml/1 l H2O vai 20 ml/10 l H2O).
Vispārīgie lietošanas norādījumi: produktu sāk lietot, kad uz augiem novēro pirmos kaitēkļus. Ja nepieciešams, smidzināšanu atkārto apmēram pēc 7 dienām vai vēlāk. Izsmidzināšana jāveic ļoti rūpīgi. Produkts darbojas tikai tiešā kontaktā ar kaitēkļiem. Tam nav preventīvas vai profilaktiskas iedarbības. Produkta darbības mehāniskā rakstura dēļ kaitēkļiem neattīstās pretestības spēja. Pirms visas platības apstrādes produkts vispirms jāpārbauda uz dažiem augiem (īpaši apstrādājot dekoratīvos augus), lai novērtētu fitotoksicitāti. Produktam nav izdalīšanās perioda, jo tas nesatur pesticīdu aktīvās vielas.
Produkta lietošana maisījumos: lai palielinātu efektivitāti, to var samaisīt ar insekticīdiem un akaricīdiem. Tas ir īpaši ieteicams lielām kaitēkļu populācijām. Maisījumos izmantot produktu 0,1% koncentrācijā (10 ml / 10 l H2O). Maisījumiem nedrīkst pievienot virsmaktīvās vielas. Produktu var lietot maisījumos ar fungicīdiem. Lai gan produkts ir saderīgs ar citiem kaitēkļu apkarošanas līdzekļiem, pirms lielāka maisījuma daudzuma pagatavošanas maisījumu vispirms sagatavo no maziem materiāla daudzumiem, lai novērtētu javas saderību, un pirms visas platības apstrādes produkts vispirms jāpārbauda uz dažiem augiem un jānosaka fitotoksicitāte. Maisījumos produktu ielej pēdējo, sagatavotais šķīdums jāizlieto 24 stundu laikā pēc pagatavošanas.
UZMANĪBU!
Lietošanas ierobežojumi: nepārsniedziet ieteicamās darba koncentrācijas. Nesmidziniet uz augiem ziedēšanas laikā un/vai uz ziediem (ziedkopām) – produkts var sabojāt ziedlapiņas. Nesmidziniet uz ēdamajiem sausseržiem un salātiem. Nelietot stādiem un ļoti jauniem augiem, jo pastāv augsts augu bojājumu risks. Starp produkta un herbicīdu lietošanu jābūt 7 dienu intervālam. Starp trešo un ceturto produkta smidzināšanu jābūt 2 nedēļu intervālam. Nesmidzināt, ja pēc 4–6 stundām gaidāms lietus. Izvairieties no smidzināšanas zonu pārklāšanās. Smidzināt bezvēja dienā, no rīta, vakarā vai mākoņainā laikā, temperatūrā, kas nepārsniedz +20 °C. Lai gan produkts iespējami nerada nepieņemamu risku bitēm, tomēr nav ieteicams to lietot, kad bites barojas uz apstrādājamajiem augiem.
Bīstamības paziņojumi: izraisa nopietnu acu kairinājumu. Kaitīgs ieelpojot. Toksisks ūdens organismiem, izraisa ilgtermiņa izmaiņas. Drošības prasības: uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Izvairīties no miglas/tvaiku/aerosola ieelpošanas. Sargāt no mitruma un saules gaismas. Nepieļaut nokļūšanu vidē. Izmantot aizsargcimdus / aizsargapģērbu / acu (sejas) aizsardzības līdzekļus. Pēc lietošanas rūpīgi nomazgāt rokas ar ziepēm. Strādājot ar produktu, neēst, nedzert un nesmēķēt. IEELPOŠANAS GADĪJUMĀ: nogādāt cietušo svaigā gaisā, palīdzēt viņam elpot; nekavējoties sazināties ar ārstu. JA IEKĻŪST ACĪS: nekavējoties uzmanīgi skalot acis ar lielu ūdens daudzumu vismaz 15 min.; ja acu kairinājums nepāriet: sazināties ar ārstu. JA NOKĻŪST UZ ĀDAS: nomazgāt ar ūdeni un ziepēm; ātri atbrīvoties no piesārņotā apģērba; ja rodas ādas kairinājums: sazināties ar ārstu. NORĪŠANAS GADĪJUMĀ: ja ir slikta pašsajūta, sazināties ar SAINDĒŠANĀS UN ZĀĻU INFORMĀCIJAS CENTRU pa tālr. +370 5 236 2052 vai sazināties ar ārstu; izskalot muti; NEIZRAISĪT vemšanu. Uzglabāt temperatūrā no 0 līdz +35 °C. Novietot (uzglabāt) atsevišķi no apģērba, ķīmiskām un viegli uzliesmojošām vielām, zālēm un kosmētikas. Uzglabāt atsevišķi no pārtikas, dzērieniem, dzīvnieku barības un mēslojuma. Savākt iztecējušo produktu. Nepieļaut produkta nokļūšanu augsnē, kanalizācijā, gruntsūdeņos vai virszemes ūdeņos. Saturu/konteineru nododiet bīstamo atkritumu savākšanas vietā.
Partijas Nr. un izgatavošanas (fasēšanas) datums: skat. uz iepakojuma. Fizisku izmaiņu gadījumā mēslojuma barības īpašības nemainās. Uzturot mēslojumu sausu un pasargātu no tiešiem saules stariem, tā lietošanas termiņš ir neierobežots.

Datu lapa
Vidējais iepakojuma izlietojums10 ml - 6,5 l šķīdums
ZīmolsAGRONOM
Izfasēšana20 ml
Valodas uz iepakojumaEN, LT, LV, EE, SE

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri