-25%
GARDENA UNIVERSĀLI CIMDI L 970470601
Kods: 4078500051712

GARDENA UNIVERSĀLI CIMDI L 970470601

9,99 € 7,49 €/ GAB

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

Elpojošie cimdi dārza darbiem ērtai stādīšanai un kopšanai Dārzkopība kļūs vēl patīkamāka, izmantojot GARDENA "L" izmēra dārzkopības cimdus. Ideālajiem darba cimdiem ir daudz inovatīvu funkciju, kas atvieglo dārzkopību un augu kopšanu, piemēram, puķu stādīšanu vai augu ravēšanu. Cimdi būs lieliski piemēroti arī nokaltušu zaru vai lapu savākšanai. Silikona pārklājums plaukstas daļā nodrošina lielisku saķeri, kas ir īpaši noderīgi cimdu valkāšanas laikā. Cimda galveno daļu veido elastīgs un elpojošs tīkliņa veida materiāls. Tā ir liela priekšrocība, īpaši ilgstošas lietošanas laikā, jo rokas nesāks svīst. Cimdos ir sviedru absorbējošas mikrošķiedras. Tie arī cieši pieguļ jūsu plaukstām, pateicoties elastīgajam materiālam pie locītavas un cimda aizmugurē. Ja, strādājot dārzā, vēlaties izmantot viedtālruni vai planšetdatoru, tā noteikti nebūs problēma. Šiem cimdiem ir īpaša pieskāriena funkcija rādītājpirksta un īkšķa galā, tāpēc bez problēmām varat izmantot arī viedtālruni. Tieši šiem ādu saudzējošajiem cimdiem ir piešķirts „Oeko-Tex® Standard 100“ sertifikāts, kas nozīmē, ka izmantotais tekstilizstrādājums nesatur kaitīgas vielas. Sastāvs: 65% poliesters, 15% neilons, 12% kokvilna, 6% poliuretāns, 2% elastāns"

Datu lapa
MateriālsPoliesters
KrāsaZila
IzmērsL
Preču zīmeGARDENA

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri