-25%
SEPTIC GOBBLER KANALIZĀCIJAS BIOTĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS 28,5 G
Kods: 477131538835

SEPTIC GOBBLER KANALIZĀCIJAS BIOTĪRĪŠANAS LĪDZEKLIS 28,5 G

5,19 € 3,89 €/ GAB
136,58 €/ kg

Pieejamība: Ir noliktavā

*Preču atlikumi noliktavā un interneta veikalā var nesakrist, tāpēc ir iespējams, ka Jūsu pasūtījumu nevarēsim piegādāt vai piegādāsim tikai daļu preču. Par nepiegādāto pasūtījumu vai preci atgriezīsim samaksāto naudu.

Iespējamie piegādes veidi:

(izvēle nākamajā solī)

Piegāde uz mājām
Izņemšana pakomātā

SEPTIC GOBBLER - tie ir mikroorganismi sadzīves kanalizācijas cauruļu tīrīšanai, kopšanai un nepatīkamu smaku novēršanai. Organiskie piesārņotāji ir šo mikroorganismu pārtika. SEPTIC GOBBLER baktērijas ātri un efektīvi novērš smakas, sairdina matus, papīru, ziepes, taukus, higiēniskās salvetes un citus organiskos atkritumus un pārvērš tos oglekļa dioksīdā un ūdenī. Noskalošanai varat izmantot attīrītu ūdeni vai vienkārši izliet to uz zemes. Lietojot reizi mēnesī, organisko vielu uzkrāšanās izlietņu, vannu un tualešu kanalizācijas caurulēs tiks likvidēta, izzudīs nepatīkamas smakas un ūdens ātrāk notecēs. Izmantojot šo preparātu, organiskie atkritumi sadalās 10 reizes ātrāk un izzūd nepatīkamas smakas. Lietošana: notekūdeņu cauruļu kopšanai - reizi mēnesī maisiņa saturu ielejiet tualetē un noskalojiet ar ūdeni vai vienkārši izlejiet tieši vircas bedrē. Cauruļvadu kopšanai - pievienojiet viena maisiņa saturu 5-10 litriem silta ūdens. Pēc 15 min ielejiet izlietnē, vannā, tualetē tādā daudzumā, lai to sifoni piepildītos un nedaudz uzturētos caurulēs. Šķīdumu pēc iespējas ilgāk ir jāatstāj iedarboties, tāpēc šī procedūra jāveic iepriekšējā vakarā. Lietošanu atkārto katru mēnesi. Sagatavošanas norma. 1 paciņa preparāta paredzēta notekūdeņu attīrīšanai 4 - 5 cilvēku mājsaimniecībā reizi mēnesī. Lielāks produkta daudzums paātrina tīrīšanas procesu.

Datu lapa
Preču zīmeGOBBLER
Iesaiņošanai28.5 g

Vislabāk ir iegādāties visu kopā!

Preču atlikums noliktavā un mūsu interneta veikalā var atšķirties, tāpēc pastāv iespēja, ka mēs nevarēsim izpildīt jūsu pasūtījumu vai izpildīsim tikai daļu no tā, taču atmaksāsim jums naudas līdzekļus par nepieejamām precēm. Atmaksas termiņš ir 14 dienas. Preču krāsa, izmērs un citas īpašības var neatbilst realitātei to vizuālo īpašību dēļ, tāpēc, lūdzu, skatiet preču aprakstu. Preču fotoattēli ir tikai ilustratīvi, un tie ir tikai piemēri